1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582017 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641799

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn : Vad jag trodde? Inget det var ju därför jag frågade. Men vet att du tidigare varit arbetslös och att du arbetat som tidningsbud, eftersom du skrivit det.

Har din arbetsgivare satt Timrå på kartan? Har din arbetsgivare sett till att folk i hela Sverige ens vet något om Timrå? Har din arbetsgivare samlat tusentals människor och gett dem hopp glädje och nåt att tro på?
Har du svarat ja på dessa frågor kan du jämföra med Tik. Det är ju lite det man som kommun får bestämma sig för när man har ett elitlag. Antingen satsar man på eliten, och ja det kostar miljoner varje år pengar som annars hade kunnat gå till äldre skola osv..

Ingen tvingar någon att ha elitlag, det finns så många som vill ta vår och er plats så det är ingen fara. Men tro inte att en konkurs och ny styrelse på något sätt skulle innebära att kommunen inte måste bidra vid en elitsatsning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
spud: Du kom för i helvete inte och snacka med mig om Timrå Kommun eller Timrå. Jag lär ha torrare under fötterna än vad du någonsin kommer ha! Jag har bott i kommunen i 31år. Jag har absolut noll och ingenting jag behöver bevisa för dig så knip igen kakelhålet om du tror att du kan mästra mig din lilla skithög.Du är en falskspelande ful gökunge utan förmåga att kunna göra tonartshöjningar.

Redigerad kommentar

Kommentera