1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1653573

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

TIK SK FB:

Måndag 19/1: MANIFESTATIONSMARSCH FÖR TIMRÅ IK

Timrå IK:s hela existens står på spel. Inom kort kan vi vara i ett läge där verksamheten i E.ON Arena och Lill-Strimma-hallen har upphört. En rimlig lösning på för kommunen goda villkor finns inom räckhåll. Det handlar nu om den politiska viljan hos de förtroendevalda. Vi siktar på en lösning. Tillsammans är vi Timrå IK. Tillsammans ska vi rädda Timrå IK!

Timrå IK Supporterklubb uppmanar supportrar, publik, sponsorer, ledare och spelare i hela föreningen (från skridskoskola till oldtimers), alla som på något sätt berörs eller tidigare berörts av föreningens verksamhet, alla anhöriga till personer som följer Timrå IK, alla medborgare som har ett intresse av en god samhällsutveckling och alla som bryr sig om Timrå kommuns framtid att medverka i en manifestationsmarsch för Timrå IK. Mobilisera alla du kan. Klä dig i rött och vitt!

Måndag 19 januari kl 18:00 – Torget Timrå centrum

Sprid budskapet, tagga dina vänner i kommentarsfältet, dela statusen.

***

Är måndag kl 18 optimal tid? Återkoppla snarast för ev ändring. 



Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Ju mer man får veta om det här desto märkligare blir det. Ewa L verkar vara oerhört rädd för oppositionspartiet Nätverk Timrå. De kommmer vara som iglar vid ett köp. Vi riskerar alltså att bli sänkta av detta pajasparti.

Kolla deras Facebook-sida så får ni se retoriken.  

Kommentera