1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1679659

Sv: Apropå nånting...
Om Timrå endast ska lägga 7 000 000:- och inte en krona mer på spelarbudgeten och det är inklusive sociala avg osv så kommer snitt bruttolönen för en spelare i Timrå kommande säsong att ligga på 25 000:- är det verkligen den nivå på löner i allsvenskan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

lungan: Det kommer tufft. Oehört tufft. Det finns en stor risk att vi kommer att få se den jobbigaste säsongen på mycket mycket länge och jag räds ett scenario där Timrå IK inte längre är det bästa laget i medelpad.

Vi kommer att lägga mindre pengar på spelarbudgeten. Troligen så kommer också IFSH och Giffarna också äta en del av sponsorkakan. Vi förmår inte behålla våra bästa spelare. Neddragningar på kansliet. Det är en utmaning som heter duga att få ihop detta.

Det som är positivt är ändå att det väckts lite engagemang i samband den ekonomiska krisen vilket vi förhoppningsvis kan rida vidare på. Positivt är också juniorverksamheten som är fortsatt stark. Dessutom tror jag mycket på det senaste nyförvärvet Sam Marklund.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

lungan: Jag tror att juniorerna drar ner snittet rejält och lämnar lite utrymme för några etablerade spelare att hämta ett fetare kuvert...

Jag läste att Hästen skall satsa hårdare nästa säsong tex skall avtal med spelare gälla på 12månaders basis isst för 8-9 månader. Här kan man tänka sig att Timrå gör tvärt om. 

Läste en intervju med han norske backen och han verkade inte vara nära att bosätta sig i medelpad nu utan lät snarare som om han skulle vara hemma i sommar.

Hästen ville ha sina spelare närvarande under sommare för att bygga fysiken med kontroll. 

Om vi inte skall göra det vill det fan till att vi hittar guldkornen som verkligen köttar själva och vill framåt i karriären! 

Nubben måste beakta lex kolan noggrant innan några papper skrivs med spelana.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lungan: jag läste en artikel nånstans där pantern endast skall satsa 4 mille på sin trupp och 10 mille totalt i omsättning. Blir nog ett slagpåsegäng som heter duga.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lungan: Fråga Kongo. Han är full av tillförsikt. Jag är mer orolig när det gäller Timrå... men när det gäller Timrå så är det sällan dom fått mig lugn de senaste åren.
Kommentera