1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581787 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1679724

Sv: Apropå nånting...

lungan: Det kommer tufft. Oehört tufft. Det finns en stor risk att vi kommer att få se den jobbigaste säsongen på mycket mycket länge och jag räds ett scenario där Timrå IK inte längre är det bästa laget i medelpad.

Vi kommer att lägga mindre pengar på spelarbudgeten. Troligen så kommer också IFSH och Giffarna också äta en del av sponsorkakan. Vi förmår inte behålla våra bästa spelare. Neddragningar på kansliet. Det är en utmaning som heter duga att få ihop detta.

Det som är positivt är ändå att det väckts lite engagemang i samband den ekonomiska krisen vilket vi förhoppningsvis kan rida vidare på. Positivt är också juniorverksamheten som är fortsatt stark. Dessutom tror jag mycket på det senaste nyförvärvet Sam Marklund.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bergius: Kanon, jag har letar efter uppgifter kring andra föreningars spelarbudget. Hur ser övriga föreningars spelarbudget ut och vilka förändringar görs?

Är det någon nyhet att de bästa spelarna kan lämna för i dagsläget bättre lag? Är att dra ner en informationstjänst till 25% och hyra in en säljtjänst en neddragning?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

På kort sikt får vi kriga som f-n för att vara bäst i distriktet.

På lång sikt så ser framtiden väldigt ljus ut - bara vi får arenan såld.

Kommentera