1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581025 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1683643

Sv: Silly season 15/16

Är det ingen som oroas över vad som komma skall? Personligen tror jag att IFSH kommer tokgasa om Timrå IK. Den här soppan med arenafrågan blir jag inte klok på. Är det någon som har en bra förklaring på varför det sprack med den finansiär/det fastighetsbolag som var beredd att kliva på tåget? Är det någon som tror på anledningen ATT det sprack (orsaken alltså), och i så fall har en bra förklaring på det.

Är det någon som tycker det känns bra att Timrå IK står med en arena man inte bär med egna medel, som man inte blir av med, medan IFSH fortsätter rusta inför allsvenskan?

Jag är allvarligt oroad över den plan som tycks råda inom föreningen. Det fortsätts byggas, visst. Vi har något bra på gång. Men räcker det?

Det arbete med att finna andra ägare till hallen verkar ha gått i stå i och med Arvid Svenssons urtåg. Vad finns kvar? Det fanns ju minst ett par namn ytterligare av det jag förstått...
Hoppas verkligen det stämmer och att man verkligen förmår att "lägga locket på nu" då ett företag i miljardklassen kliver av på grund av läckor till media. Personligen tycker jag det verkar helt sjukt, men visst.

Ju längre tiden går, ju fler kliver av tåget. Talade med en stor sponsor idag som valt att lägga sin sponsorpeng på IFSH. "-Vi vill ha allt klart nu".

Jag skriver inte det här för att väcka känslor, jag skriver detta för att min stora kärlek (förutom mina barn, min familj) heter Timrå IK. Jag är allvarligt oroad och behöver lugnande besked från er andra "likasinnade".

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
250kg kärlek: Läget är väl ganska klart: Arena-ägandet innebär att man inte har hållbara förutsättningar. En försäljning ger tvärtom väldigt bra förutsättningar för föreningen. Det som talar för en försäljning är incitamenten som finns för alla inblandade parter. Ingen part gynnas av att arenan inte blir såld, alla gynnas av att den blir det.

Affären är komplicerad, men bör lösa sig. Jag har ingen inblick i den där branschen, men tycker att det verkar rimligt att ett företag inte vill bli förknippad med något oseriöst (förhandlingar med läckta uppgifter, istället för att lösningen presenteras när det är klart).

Faktiskt kan det som utomstående kännas tryggare nu, då det verkar som att majoriteten har förnuftet i behåll och står bakom en rimlig lösning (samtidigt som någon/några företrädare för övriga betett sig svinaktigt).

Frågan är om Timrå är av eller väldigt på. Att IFS skulle gasa om känns mindre troligt.
Kommentera

Sv: Silly season 15/16
250kg kärlek:

Jag känner mig snarare rätt så lugn i och med alla positiva inlägg från diverse skapligt pålitliga och trovärdiga supportrar däruppe. Tänker att det på något sätt ska lösa sig med arenan och väljer att tro på det rådande lagbygget. Förväntar mig inga stordåd till hösten, men antar att vi i alla fall inte ska behöva hamna på en till synes hopplös jumboplacering igen. Nej, jag har inte glömt att vi i princip var klara för den negativa kvalserien ett bra tag. Ännu en mittenplacering ska vi väl kunna mäkta med? I bästa fall på rätt sida om det övre kvalstrecket denna gång. Och i så fall kan, som man brukar säga, allting hända...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly season 15/16
250kg kärlek: Ta det lugnt nu. Jag utvecklar det en annan dag. En annan tid. Det är sunt att vara skakig, det är vi alla, men det kommer att ordna sig. IFSH kommer att förbli lillebror.
Kommentera