1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1686700

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Knylan: Vadå? Hur visste vi att vi skulle gå upp, bara för att Vision-2000 fanns? Vad fick de som jobbade i styrelsen gratis då? Tusengränsen sprängdes på 90-talet. Vi åkte ut mot Nyköping i PlayOff. Hur kul var det? Jag har ringt till avslagna mobiltelefoner. Så var det aldrig förr. Visst var de duktiga under krisen, men före och efter den då? Hur vände man den till nåt positivt? Bara en sån sak som internet. Användes minimalt, men det verkar bevisligen ha funkat 100 gånger bättre.. Var det nåt som fanns då så var det visioner och ett jävla driv!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

JobbaPuck: Jo men nog fan fick man en hel del gratis i det att föreningen ändå var på uppgång, även om det var en hel del tunga torskar i avgörande matcher. Peppen att åka ner och se Grums borta och någonstans veta att man kan åka hem med en 9-1-seger (eller vad det nu blev i den klassikern) i bagaget lockar ju lite mer än Mora borta nu och inte ens veta om vi kommer skjuta 15 skott på mål. Sen ska absolut inte arbetsinsatsen hos dom som drev SK då förringas, det jobb som gjordes var en av många delar som gjorde att vi till slut ändå gick upp i ES. 

Det går alltid att göra mer. Att man inte ens skickar ut information om förnyelse av medlemskap visste jag faktiskt inte, men det stämmer ju i och med att jag inte fick någon förra året. Sådant måste göras. Samtidigt så vet jag hur vanskligt det är att ställa krav på människor som jobbar ideellt, framförallt om de kanske upplever att de inte får något stöd från folk. För att orka hålla i så vill man känna att det arbete man lägger ner ger effekt. Jag yrkar hellre på medlemsinitiativ än att det ska riktas kritik mot de som ändå sitter i styrelsen. Det är ju också fruktansvärt lätt att engagera sig i styrelsen om man vill det, bara att höra av sig till valberedningen. Men det görs i väldigt begränsad omfattning.

Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Man kanske framstår som lite hård och orättvis mot senare och nuvarande styrelse. Men vad har man haft för nytänk de senaste 15 åren och vad har man byggt vidare på från förr? Som jag ser det så har man monterat ner en hel del bit för bit. Sen är det så att man som ytterst ansvarig får ha i beaktning att det kommer kritik som ett brev på posten såna här gånger. 86 är en skämmig siffra i såna här sammanhang, oavsett omständigheter och rådande tider.
Kommentera