1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1686702

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

JobbaPuck: Jo men nog fan fick man en hel del gratis i det att föreningen ändå var på uppgång, även om det var en hel del tunga torskar i avgörande matcher. Peppen att åka ner och se Grums borta och någonstans veta att man kan åka hem med en 9-1-seger (eller vad det nu blev i den klassikern) i bagaget lockar ju lite mer än Mora borta nu och inte ens veta om vi kommer skjuta 15 skott på mål. Sen ska absolut inte arbetsinsatsen hos dom som drev SK då förringas, det jobb som gjordes var en av många delar som gjorde att vi till slut ändå gick upp i ES. 

Det går alltid att göra mer. Att man inte ens skickar ut information om förnyelse av medlemskap visste jag faktiskt inte, men det stämmer ju i och med att jag inte fick någon förra året. Sådant måste göras. Samtidigt så vet jag hur vanskligt det är att ställa krav på människor som jobbar ideellt, framförallt om de kanske upplever att de inte får något stöd från folk. För att orka hålla i så vill man känna att det arbete man lägger ner ger effekt. Jag yrkar hellre på medlemsinitiativ än att det ska riktas kritik mot de som ändå sitter i styrelsen. Det är ju också fruktansvärt lätt att engagera sig i styrelsen om man vill det, bara att höra av sig till valberedningen. Men det görs i väldigt begränsad omfattning.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Knylan: Jag tycker inte det var roligare rent sporstligt än vad det är nu. Det var väl bara året vi gick som det var löjligt kul. Men misärminnena från då är detsamma som nu. Det som var kul var att det fanns en annan sorts VI-känsla i och omkring supporterklubben. Även om man visste att löven skulle pissa på oss så åkte man på resor.

Det är både och det där. Men det måste ju finnas en inbjudan till ett medlemsinitiativ också. Som mötet idag exempelvis. Hade inte en jävla aning. Hade du? Inte ens härinne skrevs det nåt om det förens efteråt. Det känns splittrat överlag i suppleden om man säger så.

Kommentera