1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1686997

Sv: Silly season 15/16

Timrå Icon: Vi hade våra cirkuselefanter där ett tag. Vi hade t.o.m. två medelålders herrar som ville gå på styva linan. Väldigt eggande, de lyckades dessutom hålla balansen en stund.

Även ungcirkus har sin charm. Med nya akrobater kommer nya tricks, det tar sin tid och några hinner sticka innan man hinner se deras fulla potential, men det är också det som är lite av charmen. Man vill se akrobater som försöker, som vågar utmana sig själva, som vill ta nästa steg. Eller så plockar man in de där gamla rutinerade cirkushästarna som man tycker sig veta att de alltid levererar, men faktum är att de tröttnat på att springa runt runt för tio år sedan. De går egentligen mest bara och väntar på slakt. Publiken tror sig veta att de vill se gammhästarna springa en gång till, men till syvende och sist så vill de nog se den där 9-åriga ryskan gå på skulderbladen 18 meter upp i luften. Med sig in i döden tar hästarna med sig all det hö som egentligen skulle ha räckt åt alla andra djur. Kvar står bara ett tomt tält. 

Kvar står också den skoluppgift som jag egentligen skulle skriva men som jag prioriterade bort bara för att uttrycka att Pavel Brendl kanske inte riktigt är den karaktär på spelare det här laget allra mest behöver. Han sprutade in mål i ett Brynäs som kom sist en gång i tiden. Av statistiken att döma så verkar han ju ha tröttnat en aning de sista åren, dessutom. Alla minns väl Radek Smolenak, eller? Nä, man gör ju inte det. Men dyr var han, så inåt helvete.

Kul för Sandviken om de ror hem det där men det lär väl krävas en och annan extern finansiär. Han lär ju inte nöja sig med ett extrajobb på ICA plus 4000:- svart i månaden, direkt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Knylan: Ja inte just Brendl så klart men jag vill se artister, skills, handleder, någon som kan tillföra spets och göra skillnad.
En nordamerikan helst.
En Sonnenberg helt enkelt.
En riktig jävla artist!
Kommentera

Sv: Silly season 15/16
Knylan:... eller är det så här det ligger till
Kommentera

Sv: Silly season 15/16

Knylan: Fantastisk läsning.

Cheers mate!

Kommentera

Sv: Silly season 15/16

Helt riktigt att satsa på unga spelare, men man behöver också några äldre pjäser i laget som kan ta papparollen. Visst, vi har Pelle Hallin osv men jag tror det behövs ytterligare någon. Kolla på Växjö t.e.x.... hade inte de haft rutinen hade de inte fällt Skellefteå. Om inte andmamman följer med ungarna på simlektionerna så blir det skrovmål för gäddan... Tyvärr blir så fallet ändå ibland men riskerna minimeras.

Kommentera