1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1700383

Sv: Apropå nånting...
Laken: Va tror ni om den här då ? Hanson Brothers vore väl nåt !
www.eliteprospects.com/player.php?player=31218
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Känns ju fint det här! Nu börjar man kunna se lite struktur på årets säsong i HA. lagen har visat upp sig lite och vi kan konstatera att man inte behöver skämmas för sin kärlek till Timrå IK i år heller!

Överraskningen i år än så länge känns mer som kanske det faktum att lokatterna är lika vassa som Leksand...

Visst kommer det att hända grejer framöver men ändå.

Kan st/mittmedia fortsätta spotta ur sig bra tv inslag där spelare får visa upp sig lite på ett personligare vis och så ihop med konsevent poängtagande på hemma is så kommer medgångsbetalarna ut till Timrå isstadion
I vinter och hjälper oss skapa en trivsam inramning.

Ohre har 3 målvakter framför sig i ligan om minst insläppta mål. Han släpper en del returer men så länge vi kan vara konsekventa på dessa returer i vårat egna "slott" så kommer vi klara oss galant med denna herre i kassen! Det var otippat! Jävligt roligt när unga killar tar stora steg i utvecklingen under en sommar.

Annars känns våran nya norska back fantastiskt intressant! Jag trodde att Didrik skulle vara poängstarkaste back i år med men då får han bannemig hålla sig frisk och hel med tanke på att bryniz behöver 3 matcher för att föra in 5poäng på kontot! Där har man visat fin fingerspetzgefül än så länge! Honom hade vi jobbat tydligt med inför säsongen för att få in och det var ju inte fel! Ändå får man väl säga att han var en doldis ifjol va?

Fernholm! En UNG back som uttalat fokuserar på sitt defensiva arbete! Han känns som en back som kan bli hur bra som helst på den delen av ishockey! Trygg lugn stor och stabil! Bra igen där Nubben mfl!

Vidare anmärkningsvärt är väl att våra spelare gör mål i numerärt underläge. Mot Timrå IK kan man aldrig slappna av!

När det gäller game vinning goal och ASS och mål ligan och dyligt så ser man inga Timrå IK spelare som utmärker sig ännu...

Vilket vittnar om en riktigt skön bredd i truppen!

I utv ligan ser man att våran värsting heter Sam Marklund! Det visar på bra diciplin!

Vilket för in mig på det här med too many player on ice...
Man brukar väl säga att det är en klassisk tränar utv...
Men de här nya strängare tolkningarna som slagit brutalt mot Timrå är det en bra tolkning eller är det tvärt om en dålig sådan? Vad innebär det för spelet?
För min del fattar jag inte vad som var fel med de gamla... Om en inhoppande spelare påverkade spelet innan skenan hos den uthoppande spelaren lämnat isen blåste man.. Nu när man måste lugna ner med burskydd för att kunna lugnt och tydligt redovisa för domarna hur man sköter bytena har man praktiskt taget dragit åt en handbrakare på spelet och det känns ju som aktivt bakåtsträvande av ishockeyn i Sverige.
Vad har jag missat varför är den nya tolkningen viktig för ishockeyn?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sönnsvall rycker en pinne av Mora. Nu börjar klättringen! 1! ! !!! 1
Kommentera