1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580937 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1703635

Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Knylan: Jag vill också att roger skall vara kvar, tror och känner att han är rätt för vårt unga lag. Roger kan ju trots allt inte trolla hur mycket som helst med den trupp vi har. Målskytt och målvakt behövs akut, helst igår!! Vi har framtida potentiella målskyttar men att Dahlen 17 år skall vara våran bärande målskytt redan nu är ganska naivt tänkt. Jag gillar Nubben men man måste ändå säga att han misslyckats ganska rejält när det gäller målvaktsfrågan. Man måste ha en bra stabil målvakt och bygga laget därifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Sputnik: Ja, det är ett riktigt jävla trixigt bekymmer detta. Nubben står som ytterst ansvarig för lagsammansättningen men han har ju ej varit ensam i det hela. Han har inte dragit ihop ett lag och sen lämpat över det till Roger och sagt "gör något kul" utan Roger har själv varit ytterst delaktig i framförallt vilka spelare vi tagit in, vet inte hur det sett ut med förlängningar.

Det är bara att återigen backa till fjolåret och se på hur det fungerade med Reideborn, han gav oss chansen att vinna bara genom att bara finnas med i laguppställningen. Det är nästintill självklart att man som utespelare kan känna ett helt annat lugn då. Laget behöver en injektion, omgående. Klart som fan att vi blir stirriga i egen zon när spelarna känner att man inte kan lita på sin egen målvakt. Klart som fan att spelarna blir impotenta i offensiv zon när man försöker skjuta på ALLT bara för att vi MÅSTE GÖRA MÅL. Man skjuter för tidigt, i fel läge. Gretzkys gamla talesätt att man missar 100% av de chanser man inte tar går EJ att använda på vårt lag, vi är undantaget, just nu. Vi ställer ett otryggt lag på isen vars enda bekvämlighetszon kollektivt är att vi stundtals kan åka sönder motståndarlagen och jobbajobbajobba. Men det räcker inte, uppenbarligen. Vi kommer alltid få anfall emot oss och då går det inte att vi ska vara så ohyggligt lätta att göra mål på. Det enklaste då är att man byter målvakt, något klubben själva tittat på så långt tillbaka som innan seriestart.
Kommentera