1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1703642

Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Sputnik: Ja, det är ett riktigt jävla trixigt bekymmer detta. Nubben står som ytterst ansvarig för lagsammansättningen men han har ju ej varit ensam i det hela. Han har inte dragit ihop ett lag och sen lämpat över det till Roger och sagt "gör något kul" utan Roger har själv varit ytterst delaktig i framförallt vilka spelare vi tagit in, vet inte hur det sett ut med förlängningar.

Det är bara att återigen backa till fjolåret och se på hur det fungerade med Reideborn, han gav oss chansen att vinna bara genom att bara finnas med i laguppställningen. Det är nästintill självklart att man som utespelare kan känna ett helt annat lugn då. Laget behöver en injektion, omgående. Klart som fan att vi blir stirriga i egen zon när spelarna känner att man inte kan lita på sin egen målvakt. Klart som fan att spelarna blir impotenta i offensiv zon när man försöker skjuta på ALLT bara för att vi MÅSTE GÖRA MÅL. Man skjuter för tidigt, i fel läge. Gretzkys gamla talesätt att man missar 100% av de chanser man inte tar går EJ att använda på vårt lag, vi är undantaget, just nu. Vi ställer ett otryggt lag på isen vars enda bekvämlighetszon kollektivt är att vi stundtals kan åka sönder motståndarlagen och jobbajobbajobba. Men det räcker inte, uppenbarligen. Vi kommer alltid få anfall emot oss och då går det inte att vi ska vara så ohyggligt lätta att göra mål på. Det enklaste då är att man byter målvakt, något klubben själva tittat på så långt tillbaka som innan seriestart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Knylan: Ja, Jocke Lundström fick tidigt ett kontraktsförslag som han avböjde.

Kan ju tycka att han bör sänka ribban för nåt jobb har han bevisligen inte och han vill väl spela? SHL kan han nog glömma och har inte utlandet nappat på honom vid här laget så lär inget lag i nån respektabel ligga göra det heller, iaf inte som förstekeeper. Här skulle han få spela på hemmaplan, stå tills han stupar och få chansen att bli "hjälte". Skyltfönstret är då gigantiskt om han känner ett behov för en ny europasväng.

Jo, just... Jens-Roger ska vara kvar.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Bara att bryta ihop och komma igen.
Vi ger oss aldrig!
Kommentera