1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1706293

Sv: VIK Västerås HK - Timrå IK 2015-10-22
söder över: Så är det ju... Vi hade ju kunnat få med oss någon pinne med lite mer flax, hade allting studsat rätt så hade vi tagit alla tre. Men Västerås är vassa, de kommer med mycket stor sannolikhet vinna serien ganska så ohotade tror jag. Precis som du säger så har de en nivå till i allt de gör. Sen så fick de ett mål "gratis" också, men hade inte det kommit så hade de nog hittat vägar att vinna ändå.

Jävligt trist med en nollpoängare då vi ändå har så pass kraftigt häng på kryss åtminstone. Vi ska på inget sätt skämmas över insatsen, tendenserna är fortsatt goda. Vi kommer få slita som djur för varje mål fram tills den dag vi börjar leverera i PP, helt enkelt. Det är det eviga dilemmat, hur vi kan vara så oförmögna att leverera i den spelformen, trots att vi idag både har några hyfsade PP:n samt gör ett mål. Vi saknar helt enkelt spelare som gör oväntade grejer, plus att vi möter ett bra lag som gör ett habilt dagsverke.

Karlskoga tog sin fjärde raka trepoängare idag. Jag tror att vi spräcker den sviten på lördag. Vi brukar kunna ha bra koll på Karlskoga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: VIK Västerås HK - Timrå IK 2015-10-22
Knylan: Det behöver köras på med övning. man måste köra hårt med både hög fart och höga krav på träningarna. man måste få vanan inne att tempot måste upp inte ner i PP.

vi blir lite fixerade och verkar få för oss att tempot ska ner så vi kan vara lite noggrannare med allt.
det funkar inte så bra. då utnyttjar man inte de större ytorna på rätt sätt...

genom att röra på sig utan puck är det lättare för puckförande spelare att hitta vidare med pucken och samtidigt får motsåndaren svårare att ligga tätt på de våra och nya farliga ytor uppstår ständigt...

jag antar att arbetsmiljöverket skulle gnälla om man satt igång och monterade elektronisk utrustning på spelarna under träningarna för att snabbt kunna utdela en redig stöt mot en lårmuskel till den spelare som inte aktivt rör sig för att hitta ett läge till avslut eller rör sig för att göra sig spelbar...

Jag tror att man ganska snabbt skulle kunna sätta det i ryggraden på spelarna vad som förväntas men det är väl ändå rätt så fel sätt att göra det på...

jag såg något skojigt norskt program där det satt folk och elchockade på eget bevåg spelare som försökte lira fotboll. (jippomatch mellan sport journalister)
Det var hysteriskt skoj...
Kommentera

Sv: VIK Västerås HK - Timrå IK 2015-10-22
Knylan: Bra analys där, instämmer helt. Hoppas Timrå spräcker Bofors svit på lördag. Spelar man som ikväll har man god chans.
Kommentera