1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1708413

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
Riktigt skönt att avsluta det täta spelschemat nu innan uppehåller med 3 poäng hemma i Timrå Isstadion.

Första perioden var en riktig pärs. Som fler har varit inne på så kunde det lika gärna ha stått 0-2 eller 0-3 på jumbotronen efter första. Det är väl bara att tacka Johan Mattsson för sitt krigande mellan stolparna samt att vi hade turen på vår sida idag.

Jag har aldrig lämnat en Timråmatch i förtid pga resultatet och/eller spelet och hade heller inga sådana planer efter första perioden idag. Vad tusan, har man väl tagit sig ut till arenan så blir man såklart kvar där tills matchen är slut. Om spelet och resultatet är direkt pinsamt så kan man alltid trösta sig med att man har sköna vänner på plats att surra med.

Visst brukar lag som har gjort en usel första period kunna komma ut som ett helt nytt lag till nästa period. Men idag hade jag inte den känslan utan det kändes bara som ett lag med både mentalt och fysiskt trötta spelare och att Pantern skulle kunna ta hem matchen ganska enkelt med typ 0-3.

När det kommer till spelaromdömen så tycker jag att Anton Wedin var allra bäst av utespelarna. Kämpade, slet, vred, vände, vann närkamper, visade prov på sin fina teknik, skapade chanser och verkade riktigt målsugen. Tyvärr så är han fortfarande lite för ineffektiv och bränner för många målchanser.

Mattsson i målet skall givetvis även han ha stort beröm för sin insats mellan stolparna. Ett par riktigt avancerade räddningar samt att han klev upp och gjorde ett par fina och viktiga räddningar när det behövdes som mest.

Pelle Hallin för sin energi och vilja samt att han krigade på bra och gjorde mycket nytta både offensivt och defensivt.

Boyce och Öhrn gjorde som oftast även i denna match en riktigt bra defensiv insats. Finns fler spelare som förtjänar beröm men jag nöjer mig så.

Även Västra Stå med Rätta Virket i spetsen levererade och roligt att en ny och riktigt skön sång fick se sitt ljus under matchen.

"Timrå Timrå! Vi jagar 3 poäng. Och vi ska upp igen"

Det var allt från mig för den här gången. På återseende och tack för ordet!

/Corvo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
Corvo: Ja "Timrå Timrå! Vi jagar 3 poäng. Och vi ska upp igen" den var riktigt skön, hoppas den kommer att höras framöver.
Kommentera

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
Corvo: Ser ju inte alltför deppigt ut i tabellen ändå. Vore önskvärt att klättra en bit upp och förhoppningsvis boosta självförtroende och krydda med lite mer jämnhet, då kanske våren kan bli lite ljusare än de senaste åren..
Kommentera