1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582425 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1718386

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
jå1: Jag kan köpa petningarna ändå. Det finns ju goda exempel, som Hult förra säsongen. När han kom tillbaka så gjorde vi en stark slutforcering av serien. Sen att folk vill bänka Berglund istället, det kan jag väl nånstans förstå. Men han kommer ju definitivt inte vara tungan på vågen som får vår offensiv att börja fungera igen.

Brynis har ju knappt producerat ett piss sedan hans streak i början av serien. Det håller inte heller, han ska vara vår försteback. Något måste ju ske. Roger har testat allt förutom då att bänka de spelare som ska vara vår offensiv, vilket han gjorde igår. Inte heller det gav omedelbart resultat, men det kanske kan göra när de väl är tillbaka. Det handlar ju om att försöka ruska om de som ska producera men inte gör det. Att bänka brunkare eller spelare längre ner i hierarkin tjänar ju inte mycket till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Knylan: Jag sympatiserar hårt med ditt inlägg!

NÅGOT måste göras...

Köpa nhl meriterad supersniper typ brendl minus 7år nää det går juh inte sedan linkan tog kreditkortet och försvan...

vem ska få det gjort lixom...

jag delar rogers tankar runt bryniz och wedin dom har en klart en nivå i sin repetoar som vi inte får njuta av längre.

jag skall erkänna att Marklund gott kunde ha bytt plats med Wedin ang bänkningen med fast jag vet i fan om inte Wedin gör mer nytta än honom även när han inte går för fullt... Marklunds närkamper och sargspel liknar det molinder visat upp tidigare i år hos oss...

Ang Molinder så tycker jag att han blivit bättre MEN här krävs ödmjukhet! han faller snabbt tillbaka i sitt ganska sopiga spel när han tex ska stå o kladda (läs styra) pp... Tempo är något som Molinder behöver tänka på i allt han gör på isen...
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Knylan: Ja jag förstår tanken jag med, dummare än så är jag inte. Hult var ju lite annorlunda ändå, han kunde gå ifrån att vara helt fantastisk från ena matchen till att glida runt på en skena nästa. Tycker ändå att Wedin försöker och gör mycket rätt ändå, frågan är ju om en petning gör hans avslut bättre? Berglund gjorde väl ändå en del pinnar ifjol? Han spelade rätt bra ifjol tycker jag. Han sprider mest puckar runt sig och förlorar närkamper denna säsong, han kan mycket mer! Nog om det där nu. Hoppas på vändning på fredag annars hoppa jag från rad 10 på sektion C med hövve före!
Kommentera