1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581318 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1719214

Sv: Apropå nånting...
Corvo: Först en "Faktareglering": Sebastian Erixon fick chansen istället för Erik Gustafsson som tackade nej till att spela i A-laget utifrån att det skulle äventyra hans möjlighet att spela på college. Gustafsson är född sent på året och utvecklades senare än Moe och Sjödin som du nämnde. Sådant betyder mer än man tror. Både Elias P och Dahlén var inga superhögt ansedda talanger på riksnivå i U16 och i början av U17 heller t ex.

När det gäller Algot Landin spelade han i J20-lagets första PP i helgen (som enda back till Elias, Dahlén, Sirén och Kalte) som lagets yngsta spelare så han är absolut en spännande talang. Däremot är den två år äldre Marcus Hardegård före i kön till A-laget. Hardegård som haft en skadedrabbad säsong men som besitter både storlek och skicklighet. Lär spela med A-laget nästa säsong om inget oförutsett händer.

När det gäller att ha koll på juniorerna överlag så finns det goda möjligheter för det oavsett var ni bor. Skaffa ett konto på Live Arena så stödjer ni även Timrå IK.

I morgon möter man Malmö hemma och länk till sändningen finns här: sports.livearena.com/Content/Index/44194

Nu när A-laget har ett litet uppehåll så är det ett bra tips att stilla matchbegäret med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Jag saknar dina junior inlägg nästan mest av allt sedan du slutade blogga på st...

Skulle inte du kunna leverera en tre-fyra lite utförliga rapporter om din syn på juniorerna per säsong här eller på något annat bra forum?
Kommentera