1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

545707 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1722941


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Herminator: stort, mycket stort. Fin artikel om krykov och även den tidigare artikeln om Kimmo. Timråhjärtan!
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Herminator: Tänk om vi någon jävla gång kunde få tag i den där typen av center alltså. Som ligger i 'korridoren' hela tiden och spelfördelar, tar stort ansvar för hela femman. En omodern center som klarar sig långt bara på rent spelsinne. Minns hur han helt tog slut sista säsongen, det var som att bristen på frenesi i skridskoåkningen räckt till fram tills just de sista 30 matcherna. Han lade ju av efter 04/05 men Nubben tjatade hit honom under hösten ändå, så sannolikt hade han inte sommartränat ett jota.

Legend som sagt. Har för mig att han var krasslig någon gång men var ändå med på värmningen bara för att få vara med i laguppställningen, detta för att streaken inte skulle brytas av någon lättare feber hehe.

Apropå detta att sällan eller aldrig missa en match. Kolla in Jeremy Boyce. Tre matcher förra året, i övrigt har han inte missat något alls i stort sett. Efter kvällens match har han gjort 272 matcher i Timrås A-lag, som 22-åring. Det räcker för honom att göra två skadefria säsonger till här så har han gått om både Håkan och Stefan Pettersson i antalet spelade matcher och kan börja skugga Styfen på tredjeplatsen. Jag förutsätter att vi förlänger med honom, den här säsongen har han gjort väldigt bra.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Herminator: vilken härlig Karl!

Undrar när vi får vår nästa spelare som blir så här bra för laget?
Kommentera