1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1767281

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
The great one: spelar man bara 30 min hockey så är det svårt att vinna matcher. Frustrerande att se att vi inte kommer upp i normal standard samtidigt som nådastöten kommer i andra perioden, när vi spelar som sämst i egen zon, då vi får en billig dubbelutvisning mot oss. Domaren var ruggigt svag åt båda håll idag tyvärr tappar vi tempo i andra på grund av alla utvisningar. I tredje spelar vi upp oss något men vi sätter inte puckarna. Tror jag räknade till 7-8 solklara målchanser i slottet där man tar för svaga avslut. Löven släpper markering på den släpande spelaren hela tiden och nog borde vi gjort ett par mål till. Jag tror det saknades ödmjukhet på isen idag och det var väl ungefär vad som återspeglades i dom tappra som tagit sig till bortaklacken i Umeå i afton. Spenderar man 50 minuter åt att håna motståndarklacken (som inte svarade med samma mynt) så är det lite ödets ironi att man får det i röven på isen istället. Starkt att höras mer än hemmaklacken dock.

Tyvärr blir det tydligt att Ohre bara ska stå när det är absolut nödvändigt. Precis som mot AIK backar man ner i knät på målvakten och spelar sjukt osäkert i egen zon och det brukar se ut så när man inte litar på sin målvakt. Nä spelar vi på denna nivå så kan man förlora mot vilket motstånd som helst i denna liga, till och med Modo. Hoppas på ett revanschsuget Timrå till nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
Olle: Men lugnase nu! Vadå står och hånar motståndarklacken i 50 minuter, man kan ju överdriva men du behöver ju inte ta i så att du bajsar på dig. Vi sjöng saker mot dom kanske 4-5 gånger under matchen och resterande tid sjöng vi för laget så lägg ner med överdrifterna nu!

Sen är det ju inte så konstigt att vi sjunger saker mot dom då de brukar köra med samma mynt mot oss. Har nog aldrig varit med om tystare hemmafans än Lövenfansen under gårddagen.
Kommentera

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
Olle: Håller med dig i stora drag även om jag av förståerliga skäl inte har så stor koll på erat lag!! Men som vanligt blir det match i fart mellan oss och det finns inget annat lag som jag personligen respekterar så mycket i allsvenskan som just TIK, nu är ju iof MODO med i år.. Det jag kan tycka är att Ohre var en överraskning för mig att se, en mycket bra vakt med framtiden för sig, vilket man INTE kunde tro när man såg Matsson i DIF året innan han skrev på för oss!! Han var helt ok när han fick sina matcher hos oss!! Visst Kevin Lindskough hade sin säsong det året och stod på huvudet mest hela året!!
Resten är en historia som ni väl känner till och med våra ögon sett så skulle Matsson ha fått spela mer det året hos oss!!
Om det nu hade med det sätt som Kevin har och Waltin lät honom stå mesta delen för att hålla oron i laget i schack kan jag inte uttala mig om men klart är att Kevin har INTE kontrakt ännu med något lag!! Tycker att det var en klockren analys av tränare Roger när han sa ödmjukheten även om det såg ut som om vi mötte er på ett sätt som inte TIK spelarna riktigt väntat sig!!
Tycker att vi gjorde en bra match med tanke på vilka som var borta pga skador mm.. Men som sagt i mina ögon oavsett utgång blir det oftast bra matchen mellan dessa lag..

Måste säga att Zebran gjorde nått som få vågar göra och det var att ta 2st utvisningar i en och samma situation, hur ofta ser man inte att det släpps ännu en 2:a när det är en avvaktande på g??
Även om denna gynnade oss och huruvida han var en hemma domare låter jag vara osagt.. Vi är liksom inte så bortskämda i T3 att ha detta när en viss PS dömer och då släpps det, missas det en hel del!! Han (domaren) tycker jag i vart fall stod upp hyfsat även om det missades en del!!

Låt nu havre mopparna sota för detta på lördag för oavsett vad så vill jag se att ni vinner och tar 3 pinnar där och att vi går på denna inslagna linje som vi har..
Sjukt rolig serie i vart fall, vi ligger näst sist och har 3 pinnar upp till 6 platsen..
Kommentera