1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1767295

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
Olle: Håller med dig i stora drag även om jag av förståerliga skäl inte har så stor koll på erat lag!! Men som vanligt blir det match i fart mellan oss och det finns inget annat lag som jag personligen respekterar så mycket i allsvenskan som just TIK, nu är ju iof MODO med i år.. Det jag kan tycka är att Ohre var en överraskning för mig att se, en mycket bra vakt med framtiden för sig, vilket man INTE kunde tro när man såg Matsson i DIF året innan han skrev på för oss!! Han var helt ok när han fick sina matcher hos oss!! Visst Kevin Lindskough hade sin säsong det året och stod på huvudet mest hela året!!
Resten är en historia som ni väl känner till och med våra ögon sett så skulle Matsson ha fått spela mer det året hos oss!!
Om det nu hade med det sätt som Kevin har och Waltin lät honom stå mesta delen för att hålla oron i laget i schack kan jag inte uttala mig om men klart är att Kevin har INTE kontrakt ännu med något lag!! Tycker att det var en klockren analys av tränare Roger när han sa ödmjukheten även om det såg ut som om vi mötte er på ett sätt som inte TIK spelarna riktigt väntat sig!!
Tycker att vi gjorde en bra match med tanke på vilka som var borta pga skador mm.. Men som sagt i mina ögon oavsett utgång blir det oftast bra matchen mellan dessa lag..

Måste säga att Zebran gjorde nått som få vågar göra och det var att ta 2st utvisningar i en och samma situation, hur ofta ser man inte att det släpps ännu en 2:a när det är en avvaktande på g??
Även om denna gynnade oss och huruvida han var en hemma domare låter jag vara osagt.. Vi är liksom inte så bortskämda i T3 att ha detta när en viss PS dömer och då släpps det, missas det en hel del!! Han (domaren) tycker jag i vart fall stod upp hyfsat även om det missades en del!!

Låt nu havre mopparna sota för detta på lördag för oavsett vad så vill jag se att ni vinner och tar 3 pinnar där och att vi går på denna inslagna linje som vi har..
Sjukt rolig serie i vart fall, vi ligger näst sist och har 3 pinnar upp till 6 platsen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
Jaca: Ta o släng ett jetöga på statistiken för målvakterna i allsvenskan. Han är helt överlägsen Mattsson. Finns absolut ingen i hans närhet. I matchen mot Pantern (seger med 7-1) släppte han in en pyts när Timrå spelade Power-play. Sedan släppte han in någon enda mot Mora. Han är som sagt överlägset bäst i serien.
Kommentera

Sv: IF Björklöven – Timrå IK 2016-10-12
Jaca: domarna var ju sämre en Timrå igår.!!
Kommentera