1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1770018

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Fanskapet hör hemma i KOVLAND om ens det försvaret blir så klart påverkat av en SOPA där bak som kastar in puckar förutom duktiga Smokey
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Modano: Men herregud, är du verkligen en myndig person? Ja Ohre var inte bra, har heller inte varit det den här säsongen, det har nog knappast att göra med hur han är som person, med tanke på dina personliga påhopp så misstänker jag att han är bra mycket mer bildad och utvecklad intellektuellt än vad du är, jag hoppas det du har skrivit är skrivet i affekt på fyllan för annars måste du ta och rannsaka dig själv!
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Modano: Att som du ständigt såga och slänga ur sig hat mot enskilda TIK:are som du inte tycker håller måttet i en lagsport känns skapligt märkligt för mig.
Hur illa det än är finns det något som heter respekt och uppträdande.

Och att som du vräka ur dig och kalla Ohre för efterbliven idiot, när man själv inte kan sätta ut punkter, kommatecken eller ens ibland en förstående meningsuppbyggnad när man skriver inlägg i ett skrivet forum... Det är fan att sakna självinsikt! Dessutom närmast kränkande och kanske till och med förtal?

Jag har full respekt för folk som försöker. Man behöver inte kunna stava. Folk som brinner! Folk som vill. Ibland når man inte ända fram. Det spelar ingen roll. Alla gör vi misstag ibland. Jag försöker ändå lyssna och förstå. Men om man saknar respekt och självinsikt, då är det värre.

Hur många här tycker att Ohre är efterbliven?

Ni på läktaren som unisont skrek:

OHRE! Ohre, Ohreeeeee! Efter någon hemmamatch för inte så länge sedan. Hur uttalar Ni Er besvikelse när en utbildad ung hockeyspelare på väg framåt ibland inte lyckas fullt ut?

Tror Ni någon hockeyspelare blir bättre av hån från sina egna supportrar?

Tror Ni att Ohre med fler växer av att bli kallad efterbliven idiot med mera?

Förklara det för mig. Är jag ute och cyklar? Då ska kanske Mod"an"o få detta forum helt för sig själv.
Kommentera