1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1770268

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Modano: Att som du ständigt såga och slänga ur sig hat mot enskilda TIK:are som du inte tycker håller måttet i en lagsport känns skapligt märkligt för mig.
Hur illa det än är finns det något som heter respekt och uppträdande.

Och att som du vräka ur dig och kalla Ohre för efterbliven idiot, när man själv inte kan sätta ut punkter, kommatecken eller ens ibland en förstående meningsuppbyggnad när man skriver inlägg i ett skrivet forum... Det är fan att sakna självinsikt! Dessutom närmast kränkande och kanske till och med förtal?

Jag har full respekt för folk som försöker. Man behöver inte kunna stava. Folk som brinner! Folk som vill. Ibland når man inte ända fram. Det spelar ingen roll. Alla gör vi misstag ibland. Jag försöker ändå lyssna och förstå. Men om man saknar respekt och självinsikt, då är det värre.

Hur många här tycker att Ohre är efterbliven?

Ni på läktaren som unisont skrek:

OHRE! Ohre, Ohreeeeee! Efter någon hemmamatch för inte så länge sedan. Hur uttalar Ni Er besvikelse när en utbildad ung hockeyspelare på väg framåt ibland inte lyckas fullt ut?

Tror Ni någon hockeyspelare blir bättre av hån från sina egna supportrar?

Tror Ni att Ohre med fler växer av att bli kallad efterbliven idiot med mera?

Förklara det för mig. Är jag ute och cyklar? Då ska kanske Mod"an"o få detta forum helt för sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Smokey: Så sant. Det kanske kan vara på sin plats att dra sig till minnes hur snacket gick här inne efter Mattsons inledning under fjolårssäsongen. Tittar man på hans utveckling förstår man ganska snabbt att det handlar till mindre del om teknik och talang och till betydligt större del om självförtroende och flyt. Vem mår bättre och vågar mer av att kallas idiot?
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Smokey: du har en del poänger men målar samtidigt upp en väldigt brett spann. I min värld finns det väldigt mycket mitt i mellan att kalla någon "efterbliven" och att säga att någon är dålig på det dom gör. DÄREMOT, att kalla någon "efterbliven" skvallrar i min bok om att man saknar både uppfostran och hyfs. Jag tycker inte att det ska vara ok att uttrycka sig på det viset på ett forum.

Sammanfattningsvis:

"Du är dålig på det du gör" - ok men motivera gärna.

"Du är en idiot och borde inte spela" - magstarkt.

"Du är en efterbliven idiot som inte kan spela" - väx upp för helvete och inse att barn och ungdomar läser på det här forumet också. Det finns många ersättningsord man kan använda istället för "efterbliven" och som vuxen bör man behärska dessa eller finna sig i att bli förlöjligad och åsidosatt.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Smokey: Alltså. jag var på plats i Övik och jag måste erkänna att jag inte känner mig så frustrerad idag.
Jag hade på känn att det skulle bli förlust. Anspänningen inför match, mycket mediebevakning, stor publik, vi bär favoritskapet, modo pressade och supertaggade med ny målis mm mm.
Vi brukar ha vårt i dessa situationer historisk.

Jag tycker faktiskt att vi trots detta spelar bra stora delar av matchen. Modo kommer ut starkt som tusan aturligtvis, vi hamnar lite på hälarna. men vi har också 2 st kanonlägen innan modos mål som vi missar.
Efter Modos start så tycker jag att vi äter oss tillbaka in i matchen.
Andraperioden är våran till 100%. Vi missar öppet mål(Dahlén), skott i ribban, missad straff, missade öppna lägen mm.
Vi kunde ha gjort 3-4 mån i andra perioden.

I tredje så viker vi dock ner oss. Det är detta man kan bli mest besviken på tycker jag. Att Ohre släpper mycket returer, och många rakt ut i banan, det visste vi innan. Att laget är tryggare med Mattson i målet visste vi också.
Jag tycker det blir fel att lägga den stora skulden på Ohre.

Lagets agerande är mer prekärt tycker jag.Dåliga uppspel, dåliga mottagningar, tappade puckar, stillastående, indianare mm.
Många av målen var ju öppna skottlägen i slottet där vi bjudit bort pucken.
När laget har ett vinnande spel med fart och högt tryck, varför tumma på detta i en match när vi egntligen möter ett lag om borde passa oss bra. Modo har tröga backar, långsamt spel, dåligt självfötroende.
Det är för dåligt att vi inte utnyttjar det bättre.

Men som sagt, jag känner mig tillfreds ändå. Tror vi studsar tillbaka snabbt och lär oss av detta. Klacken var underbart stor och intresset för TIK ökar hela tiden, både bland supportrar oh media. För tusan!! En del kända skribenter i Sverige säger att Timrå IK är det fräschaste och mest spännande i svensk hockey just nu!!

Men vi kommer inte vinna alla matcher bara för det!!

Forza TIK!
Kommentera