1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581392 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1770305

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Smokey: jag är inte på något vis en motivationscoach eller påläst på området men jag är av åsikten att det bör finnas en balans mellan morot och piska. Vissa människor (i det här fallet spelare) kan nog behöva en uppsträckning för att ta sig i kragen och spela bättre. Helt enkelt inse att det ställs krav på individen. Å andra sidan har vi en massa unga spelare i laget och dom är här för att lära och utvecklas, då behöver man inte sågas vid fotknölarna. Jag gick hårt åt Ohre igår och kan ångra mig lite när jag inser att grabben är 21 år gammal. Om man ska gå till sakfrågan så tycker jag dock inte att det är Ohres fel att vi förlorar matcher (trots några svaga matcher) utan snarare att hela laget spelar nervöst och tafatt när Ohre står, speciellt försvaret. Ska man dra det ännu längre så har Ohre mest stått på bortaplan (?) och där har vi genomgående varit ganska usla i höst. Därför ska man kanske inte vara så snabb att hänga just Ohre, problemet är större än så. Här har vi en fråga för ledarstaben tycker jag. Kan det sända ut positiva signaler att låta Ohre vila några matcher? Kanske Ohre lutar sig tillbaka på att hela laget spelar dåligt på bortaplan när vi i själva verket JUST DÅ behöver en målvakt som står på huvudet. Hur ska vi annars prestera som att vi förtjänar att ligga i toppen av tabellen? Vi gick nog in i matchen mot Modo och trodde att det skulle gå enkelt, precis som mot löven, men det är otroligt tydligt att inget lag kan ställa in skridskorna mot något lag i denna serie och förvänta sig att åka hem med tre poäng. Som modoit ska man nog inte dra för stora växlar av den här matchen, hur ofta får deras spelare runda tre motståndare efter sargen och komma fri från kanten, med knapp styrfart? Hur ofta får man bryta en dragning på egen blå och komma fri i boxplay? Hur ofta får man smörpass från motståndet mitt i slottet? All heder till Modo som kommer förberedd till match men lika mycket skäll ska våra spelare ha (vilket jag tror dom också fått) för det är inte ok att visa upp sån här handlingsförlamning när man har tillresta fans på läktaren som sjunger fram spelarna genom hela matchen.

Fan tänk själv om man hade haft 40 pers som följde mig under en arbetsdag och skanderade att jag var kung, vilken självförtroendeboost man skulle få! :) Skulle man då lägga upp fötterna på skrivbordet och säga "jag tänker inte jobba idag, jag tänker heller inte ge er lön för mödan men ni kan gärna fortsätta sjunga till min ära. Ni betalar förvisso MIN lön men jag kompenserar er en annan gång istället".

Modano skriver en del roliga inlägg men sen har vi dom här inläggen som får hakan att landa i skrivbordet och man funderar hur en vuxen människa kan uttrycka sig på det viset. Den frågan lämnar jag till moderatorerna på det här forumet. Är det ok att föra sig på det här sättet? Viktigt med avståndstagande när det händer och till dig modano vill jag bara säga att jag hoppas att du kan höja nivån på inläggen när du är som ondast. Påminn gärna mig med, jag kan bli orättvis, kokande och enögd i motgång jag med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Olle: Instämmer till fullo, bra skrivet Olle!
Kommentera