1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581499 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1781811

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
kulltorp: Haha, jag håller med dig till viss del då jag faktiskt tycker att Boyce startade säsongen väldigt bra, såg mycket rappare ut än tidigare år men det gick över tyvärr. Han har gått ner sig rejält och ser nu ut som gamla Boyce igen. En annan som jag tycker tillför absolut ingeting är Stene, åker mest runt och se vilsen ut utan något riktigt jävlar anamma. Sedan tycker jag att Lauritzen inte heller har varit bra på väldigt länge, han får liksom ingeting att hända riktigt.

Nä, det behövs steppas upp på många håll om Timrå ska överleva JVM veckorna, för just nu känns det som fler och fler börjar förlita sig på att Dahlén och Pettersson ska fixa allt.

Sedan så är Timrås spel är så fruktansvärt omständigt i PP också. In med John Westin så han får testa bössan från blå. Förstår inte vad han gör i en 4e kedja när våran 3e kedja har plats för Stene heller, men det är jag det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
Stridsberg90: Det verkar rätt uppenbart att laget saknar Molinder mer än man saknade Lauritzen.
Vi känns lite för ofta småvilsna ut på banan. Laget blir för långt och det finns stora ytor för motståndarna att spela sig igenom. Framåt blir det mycket enmanskörningar.
Och som nån skrev, man saknar Wedins skridskoåkning och frejdighet.
Och som alla andra var jag sjukt förbannad efter förlusten igår. Så onödigt.
Men med lite distans så föll vi på stt vi var kassa i special teams. Mattsson var lökig på ettan och tvåan och slipstricket funkade inte på straffen.

I spelet fem mot fem var vi det bättre laget under större delen av matchen. Borta mot en av toppkonkurrenterna.
Det är inte så illa ändå. Nu glömmer vi det här och ser till att ta revansch på Modo.
Eller?
Kommentera

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
Stridsberg90: Tycker att Stene bitvis varit helt ok, men har gått ner nu precis som många andra i laget.
Däremot #21 har jag väntat på att han ska leva upp till förhandssnacket sen han hit kom, men inte då..
Kommentera

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
Stridsberg90: Nu spöar vi Modo nästa match. Ett revansch suget Timrå på hemmaplan förlorar inte hemma! Men nåt måste göras, finns det ekonomiskt utrymme att värva en tung back och en tung center? Det här laget känns för lätt. Och fler spelare måste börja ta ansvar och inte förlita sig på junisar. Forsberg få ta ett snack med var och en.
Kommentera