1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1790878

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2017-01-16
Nisse på Mon: Ja alla som skriker efter förändring på ledarsidan lär nog bli hesa så länge vi ligger 6a eller bättre. Två raka segrar och en 6e plats i tabellen men fansen kräver tränarens huvud på ett fat - när faan blev vi Malmö FF helt plötsligt?
Jag brukar vara en av de mest negativa här inne och håller med om att spelet funkar inte nu och har inte gjort på två månader (kanske inte ens gjorde det när det gick som bäst) men nån måtta får det väl vara på gnällandet? Två raka segrar på övertid tyder ju i a f på att laget besitter lite vinnarskalle samt att vi har turen med oss. Låt oss göra en Leksand och snubbla oss vidare till SHL!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2017-01-16
JanneH: Timrå hade ju en målsättning för denna säsong. Kommer inte ihåg, men var det topp 5? Leder man då serien efter 15? omgångar, resonerar man ju knappast som våra vänner Thomas och Christer...vi leder ju i alla fall serien ...så nu kan vi luta oss tillbaka. Man måste ju vara beredd på skador mm. Sen rasade formen på hela laget santidigt...jävligt märkligt. Förändringar får ju inte resultat omedelbart, och därför borde man redan innan Jvm, gjort en del justeringar både i truppen och på ledarsidan. Borde ju vara självklarheter. Jag vet fortfarande att ekonomin är minst sagt ansträngd, men vad är alternativet? Nu har Mora tagit 8 raka 3poängare, och Timrå ligger 15? poäng efter. Jag säger inte att jag är besviken att Timrå inte ligger topp 2, men raset måste vara extremt, och så länge ingen har en vettig förklaring, och Timrå låtsas som det regnar, kommer kritik och spekulationer att fortsätta.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2017-01-16
JanneH: Chansen är nog större att Charlie Chaplin vaknar och tar sig till SHL. Det är inte i EN match det här laget yrat runt och flaxat med sig någon poäng...

Vi har ett systemfel som måste fixas till. Oddsen för SHL och en division ner känns even. Bör rättas till en aning i min bok.

Älska Timrå IK!
Kommentera