1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581035 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1805634

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
tjobba: Vi är fortsatt det lag i Meca som har den högsta högstanivån i det att vi har de två enskilt bästa spelarna i ligan, plus en Larry i högform. Lyckas vi bara knipa femteplatsen imorrn (vilket innebär att vi slipper möta AIK, Västervik och Pantern borta, plus en extrapinne samt en extra hemmamatch) så har vi alla chanser i världen. Det borde vi ha ändå, men den där extrapinnen är nog jävligt viktig om vi drar på oss en torsk mot Gnaget som jag är mest orolig för. Ska vi ha en chans så måste vi nog vinna bortamatchen mot fyran.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Knylan: Där sa du något jävligt intressant som jag inte visste. Dvs att om vi blir 5a så slipper vi Pantern, Västervik och AIK borta... Stämmer det så är ju 5e platsen ännu viktigare. Tänk bara att slippa långresorna till Malmö och Västervik. Jag instämmer i att vi har kanske bästa högsta nivån men jag instämmer tyvärr även i att vi har sämsta lägsta nivån. Sedan är jag orolig för våran trend så matchen mot BIK blir jävligt viktig både för tabellplaceringen men även för att få igång maskinen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Knylan: Håller helt med dig om att vi har den högsta högstanivån. Förmodligen bäst i serien då. Men det är när vi inte kommer upp i den där högstanivån som vi är mänskliga. Klart mänskliga. Och extrapoängen kan bli avgörande. Det KAN räcka med 3 fullpoängare då. 10p borde innebära första- eller andraplats. Och kan vi inleda med att slå AIK i första matchen så ligger vägen öppen.
För som jag räknar det, så är vi i så fall tvåa, två poäng efter ledaren efter en omgång. Och då har vi ju faktiskt allt i egna händer.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Knylan:

Om vi tar BIK så är ju saken klar och de har "bara" äran att spela för. Att AIK skulle torska mot OIK hemma tror jag inte det minsta på, men vi har som sagt ödet i egna händer och klubbor. Här har vi party i morgon, så min enda möjlighet är att följa matcherna via mobilen. Det var ju tråkigt...
Kommentera