1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1806379

Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2017-03-03
Olle: Om vi nu ändå ska skicka iväg en massa spelare och Forsberg borde man kanske också fundera på om det är dags att entlediga Nubben från hans uppdrag.

Nubben, och hans geni-värvningar, i all ära. Men han är ju ansvarig för tränaren och det lag som står på isen. De senaste åren har laget inte varit mycket att hänga i granen. Otydliga spelarkarraktärer som bara fyller ut plats, avsaknad av karaktärer (slagskottsskjutande back anyone?) missbedömda och menlösa värvningar. Ett lag utan grund att falla tillbaka på. Förvisso tränarens ansvar att ordna. Men det kan ju helt enkelt vara så att spelarna helt enkelt inte riktigt duger till. Att man har rekryterat fel spelare. Kan vara så att sportchefens filosofi helt enkelt inte är i linje med vad som krävs i HA.

Han har för lite pengar att värva för... Ja, det har han. Men det är många andra sportchefer som har lika lite, eller mindre, som honom men som ändå lyckats bättre med att formera ett ordentligt LAG. Västervik exempelvis. Och kvällens motståndare om jag inte helt missminner mig.

Det skulle, i och för sig, kunna vara som så att det knappt finns spelare där ute som vill spela i Timrå. Då blir det givetvis jättesvårt att ordna ett lag.

Nej, det kanske är dags att tacka Nubben för lång och trogen tjänst. Och sedan gå vidare. Blicka framåt. Hitta nån annan person med ett annat tänk.

Oj, det här är mitt längsta hs-inlägg på fem år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2017-03-03
Kerstin_k: jag tycker du sätter huvudet på spiken med ditt inlägg. Hur många år har nubben varit med nu? Just nu är det lätt att säga att ett lag som Modo måste rensa ut gammalt skräp i ledningen, att dom måste tänka långsiktigt men vi då? Kanske nubben har gått ur tiden lite? En ny hungrig sportchef med ett öga för seniora talanger, inte en som gör avkall på klubbens långsiktiga slagkraft genom att husera unga talanger som drar vidare snabbare än en avlöning. Jag tror vi får det tufft att växa som förening om vi bara försöker förädla andra klubbars talanger.

Personligen tycker jag att det är pinsamt och beklämmande att se oss omkörda av blåbär som Västervik och pantern. Dom spelar ett mognare spel än oss, dom har ett stabilare lagbygge över en hel säsong. Dags att börja ställa ledningspersonal till svars.
Kommentera