1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581807 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1809049

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2017-03-10
Duncan:

Det känns omöjligt för mig att INTE hålla med dig. : )

Jag anser förvisso att tidpunkten för avancemanget var bättre förra gången, då vi hade ett stabilare lag som till slut ganska enkelt manövrerade ut resten av kvalserielagen. Vi vann tidigare även Superallsvenskan rätt komfortabelt. Där fanns en perfekt mix av erfarna spelare, kommande stjärnor, pålitliga vattenbärare samt en stundtals omutlig sista utpost i form av Bosse Ahl - fenomenal. Ekonomin var också den mer stabil än dagens. Etc...

Däremot är det ju svårt att välja vilken säsong man ska gå upp, så det är klart att vi ska ta chansen om vi får den. Rena tillfälligheter kan ju faktiskt bli ett hinder för ett lag som står klart rustat för SHL inför slutstriden, men faller på mållinjen.

Hur kul kan det förresten vara att vara leksing av i dag? Först Miracle on ice förra våren och sedan som vanligt värsta slagpåsen denna säsong - klart sist och sämst! Så vill man inte att en eventuell comeback-säsong ska se ut för oss. Det vore bara skämmigt och patetiskt.

Men nu går vi händelserna i förväg. I kväll väntar Västervik - gå ut och vinn! Offensiven var det senast inget fel på, medan det finns fan så mycket mer att jobba på vad gäller defensiven.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2017-03-10
DJ Hemp: Många sköna miljoner i SHL-potten.

Om TImrå IK nu lyckas traggla sig genom djävulsgapet och heroiskt på något magiskt vis lyckas nå finrummet...

Då kanske man skulle sätta sig ner och lägga upp en ny en brutal marknadsplan:)

Byta namn till TImrå IK "THE UNDERDOGS".

Bygga ihop ett genomtänkt lag med någon karaktär från The Cheefs, någon rinkräv, några hungriga junisar och en del magi som man bara förstår om man bott i skuggan av en massafabrik...

Sno Söderström från Oskarshamn som tränare. Han vet hur det är att jobba och lyckas bra i motvind. Dessutom är han vassast av alla tränare på sociala medier och även ett geni i övriga media.

Målet kan vara att rebelliskt uppträda som dom uppkäftiga hockeyrockarna från Timrå.

Jo, jo... Alla vet att vi borde torska. Men vi vill se dom tunga elaka tacklingarna på gråtande SHL-primadonnor. Mentometrar till oss fans som signalerar när vi är nöjda med en propp. Se hela serien som en skön träningskamp. Att möta Timrå ska vara lite som att lira hockey i dårhuset.

En slogan kan typ vara. "Vi hatar det här pissiga seriesystemet. Vi är bara här för stålarna. Folkets hockey finns i Hockeyallsvenskan. Den som inte slår oss är fan inte på riktigt. Kom igen då! Vi har inget att förlora. Har ni"?

Gå upp nu och reta etablissemanget!
Låst ämne

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2017-03-10
DJ Hemp: Vinner Leksand 4 matcher mot Mora så räcker ju det oavsett hur säsongen sett ut. Nästa år blir det mer deg till att befästa sin SHL-plats.
Låst ämne