1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581758 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1815489

Sv: Silly Season 2017/2018
Vargher85: Tycker ändå det ser intressant ut. Homogent lag med många spelare som kan producera. In med en stabil PP-back och en bra tvåvägsback a Westin på backplatserna, samt en bra tvåvägscenter likt Johnsson och en stor och tung forward. Tomma luckan på målvaktssidan ser jag mer än gärna Lundström fylla upp. Har ändå förhoppningar om att de fem första forwarderna lyckas skrapa ihop 20 poäng vardera. Kan tänka mig en sån som Kinisjärvi från di blåe ta sista centerplatsen. Producerat på HA-nivå tidigare, vassa handleder och kan utan problem gå in och stänga i BP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2017/2018
ersson: Jag är beredd att hålla med dig. Tiden när vi kunde hoppas på flashiga namn är förbi, och vi får väl så att säga, rätta mun efter matsäck.

Man får också tänka på att även om pengar har betydelse så är det långt ifrån allt. Gång på gång överraskas man av lag som gör kanonsäsonger, trots att de saknar ekonomiska resurser, samtidigt som pengastinna lag emellanåt gör riktiga bottennapp.

Att få ihop laget och hitta ett fungerande spelsystem verkar av allt att döma vara det mest betydelsefulla. Och jag tycker att Timrå har något bra att bygga på. Säg att vi får behålla dem jag listat och lyckas göra några lyckade värvningar. Det i kombination med ett fungerande spel kan räcka långt.

Mora...
Kommentera

Sv: Silly Season 2017/2018
ersson: Jag som tittar från utsidan tycker att ni saknar offensiv spets bortsätt från Dahlen och Petterson. Visst Lauritzen är bra när han är skadefri men Boyce,Berglund,Molinder mm är väl inte så offensivt begåvade. Titta på Mora till exempel,hade inte dom 4 spelare i topp tio poängligan? Såklart så har dom en bra defensiv och en bra målvakt oxå men om det är någon front ni ska ändra lite på så är det anfallsidan. Enligt mig.
Kommentera