1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1840637

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2017-10-09
+ulfberth+: Brattström får gärna blomma ut och ta över spaden efter hans förebild Kung Henrik.

Brattströms tävlingsinstinkt igår om att ta varje puck var magisk. Alla hans sidoförflyttningar var som att hans inställning var att detta är säsongens viktigaste match.

Den inställningen smittade verkligen av sig igår också sånt uppoffrande spel och täckta skott i omgång 7 av utespelarna. WOW, Fantastiskt!

Vi kunde åkt på många skador igår, skönt att vi har 4 dagar till nästa match och kropparna får återhämta sig.

Timrå är ett LAG iår och de är att räkna med!

Jag myser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2017-10-09
lungan: äntligen tillbaka från min ofrivilliga "timeout". Kan bara instämma i det du säger. Brattström spelade som en Gud, laget gjorde en otrolig kämparinsats men det som gladde mig mest var alla blockerade skott. I princip alla spelare som stod i vägen kastade sig för att täcka skott, jag är helt övertygad om att det räddade minst ett par mål i baken igår. Det är ganska talande. Det visar på en god moral i laget. Boyce haltade ut i båset, Olofsson haltade ut i båset, ja det var många som ställde sig i skottlinjen igår.

På förhand var jag nöjd om vi ens hade tagit poäng i denna match men som det hela utvecklade sig så kan man ju bara mysa. Det är dom här poängen som gör skillnad i tabellen när vi summerar säsongen till våren.

Sen kan olyckskorpar säga "ja men Brattström spelade bra" eller "ja men Timrå hade tur". So what? Ett bra lag tenderar att ha både en bra målvakt och en hel del "tur".
Kommentera