1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581111 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1844520

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
Pallade inte kolla matchen live, var livrädd för torsk och att dom klassiska undergångsprofetiorna skulle mullra i forumet igen.
Som tur väl blev det inte så och det var en mysig stund att kolla matchen i efterhand. Jag tror faktiskt vi kommer klara oss rätt bra i år, förutsatt att vi slipper en massa skador. Truppen är rätt skör.

Det vore trevligt om vi kunde hålla en någorlunda sansad nivå även efter mindre lyckade insatser. Det är så jävla tråkigt att vi alltid ska utse syndabockar och så otroligt förutsägbart att en eller två hackkycklingar väljs ut i början av säsongen. Sen spelar det egentligen ingen roll hur den killen presterar för cyklopet är påklistrat och sen letar man bara fel.
I år verkar Hugo Enock fått den rollen. Idag räckte det med ett mål i röven för att det skulle tuggas igång. Visst, han pinchar i ett fifty-fifty-läge som några sekunder senare utmynnar i Modos 1-1-mål.
Han hade absolut kunnat falla och då hade säkert inget hänt, men det begicks grövre misstag av andra backar idag som med tur och med Hauklands hjälp inte resulterade.
Enock gjorde en klart godkänd insats idag och ska fan ha cred för det. Jag tror att han har goda förutsättningar att bli en riktigt bra back. De flesta verktygen finns där förutom storleken.
Nån skrev för ett tag sen att han var speldum, där håller jag inte med. Tycker han sätter fler snabba förstapass än de flesta backkollegorna när han har möjlighet att göra det. Han har bra fart på skridskorna och han vann de flesta sargduellerna idag.
Visst, det är valpigt mellan varven. Men grabben är tonåring en månad till och kommer att lära sig av misstagen. Ge honom lite tid, jag tror vi kommer ha mycket nytta av honom framöver.

En önskan bara. Kan vi skippa hackkycklingarna i år. Kritisera spelare som går på halvfart eller allmänt fjollat runt i en match. Men dom papegojliknande upprepningarna om samma spelare match efter match blir bara fånigt och tröttsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
RunarUp: Var intressant att höra "Nubben" i pausen i går. Timrå IK som förening är inte redo för att gå upp i SHL, men samtidigt betonade han att man inte heller var det senast det begav sig. "Vi skulle säkert fixa det om det blir så", menade han.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
RunarUp: Väl rutet!!!
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
RunarUp: Tack för en text jag diggar fullt ut👍

Blir man automagiskt bra i hockey om man heter Erik Karlsson? Jäkligt retfull kylig vid sitt andra mål.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
RunarUp: vadå? Lite skit ska det pratas om spelare som vart mindre bra. Stryka medhårs metoden den tror jag inte på. Lite stryk skada fan inte.!!:)
Kommentera