1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1854040

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Smokey: Håller med, men jag tror det blir mycket "negativ passion" här inne just för att många fick upp hoppet när vi spelade så bra i inledningen och drog iväg i toppen. Nu är vi till synes på väg rakt ned i källaren och vi ska vara glada om vi ens når topp 8, sådan är känslan just nu faktiskt.

Precis som det östes mycket beröm här inne när vi spelade bra, tycker jag det är lika befogat att kritisera när vi spelar så dåligt som vi faktiskt gör just nu.

Jag tror de flesta här inne också stöttar laget, men om man gör det i positiv bemärkelse kan man också göra det i negativ bemärkelse, huvudsaken är att man engagerar sig. Det blir lätt att man engagerar sig positivt kontra negativt beroende på hur det går för laget, inget konstigt med detta.

Jag tillhör skalan som faktiskt tror det funkar med gnäll och skäll -till viss mån. Kritiserar man inte blir det aldrig någon som tar upp problemet, och då kan inget heller åtgärdas.

Freddan verkar tillhöra den skalan som tycker som jag, skillnaden är att han glömmer kritisera sig själv. Vi supportrar behöver sällan göra detta.

Men jag tror alla här inne vill att det ska gå så bra som möjligt för laget, och beroende på vem man är väljer man att antingen se det positiva som att vi exempelvis ligger på delad förstaplats och ändå plockar några poäng trots dåligt spel. Eller så tillhör man de som är realister och inser att detta vi ser på isen just nu inte kommer leda till någon framgång överhuvudtaget, och då kritiserar man det man anser inte fungera för att man vill se en ändring på problemet.

Oavsett är vi alla engagerade, på vårat eget vis. Det anser jag vara bra nog.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Heisenberg: Spiken på huvudet gällande mina egna lite surmagade inlägg. Man hade börjat få ett hopp om topp-2 placering. Nu är det 19 respektive 10 poäng ner till strecken. Mycket bra så.

Tydlig slapphet och lättjefullhet under stora delar av 60 minuter kan dock generera mörkt, rynkiga ögonbryn.
Kommentera