1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580502 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1854032

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Rätt mycket passion här.

Man kan lätt tro att hockeydigerdöden gnager på hela jävla Timrå, Medelpad med omnejd.

Skulle någon säga att vi delar tabelltoppen skulle den nog åka på stryk.

Visst... Det ser rätt oorganiserat och taffligt ut i lagmaskinen just nu. Ett till vissa delar ungt och rätt orutinerat lag som ser ut att ha svårt att hitta sig själv ibland... Mörka november och sönderläsning varvat med lätt hybris? Fan! Med den meddelåldern vi har på spelare handlar det mycket om psykologi.

Att vräka hat över spelare och ledare känns lika korkat som att spöa in kunskap i en hund.

Fan! Stötta det här laget. Se möjligheterna.

Här låter det som en jävla örebroriksdag.

- Dä går aldriiiiiiii.

- Solen skiiiiiiiiiner!

- Iiiiiiiiiiiiii da ja.

Vi ska inte ha en chans mot NHL-LEKSAND eller typ AIK. Lyckas vi sno några pinnar här och där mot dessa giganter, då är jag mer än nöjd. Pressen ska ligga där. Inte på oss.

Och hockey kan dom väl spela våra TIK-are? Nu ska det bara typ hittas igen...

Hur många tror det funkar med gnäll, skäll och typ hat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Smokey: Ok, vi kan lägga ner detta forum om det bara ska vara till för solstollarna som bara ser och tycker i rosa moln. Jag ser tyvärr även de svarta och delger de här med er.
Jag hatar ingen, men om man är spelare eller ledare, alltså ansvarig för lagets resultat, och man inte uppenbarligen presterar, då får man faktiskt stå ut med kritik. Inte hat, men kritik.
Det vi upplever nu är Freddans första kris med laget. Nu kommer det visa sig om han är en man för uppdraget. Annars kan han dra. Jag tror inte han fixar det. Men det är min åsikt.
Att spelare som unge herr Berglund spelar i PP, att laget inte presterar fast man kan förvänta sig det är saker som oroar många. Vi kan väl dela på den oron?
Kommentera

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Smokey: Håller med, men jag tror det blir mycket "negativ passion" här inne just för att många fick upp hoppet när vi spelade så bra i inledningen och drog iväg i toppen. Nu är vi till synes på väg rakt ned i källaren och vi ska vara glada om vi ens når topp 8, sådan är känslan just nu faktiskt.

Precis som det östes mycket beröm här inne när vi spelade bra, tycker jag det är lika befogat att kritisera när vi spelar så dåligt som vi faktiskt gör just nu.

Jag tror de flesta här inne också stöttar laget, men om man gör det i positiv bemärkelse kan man också göra det i negativ bemärkelse, huvudsaken är att man engagerar sig. Det blir lätt att man engagerar sig positivt kontra negativt beroende på hur det går för laget, inget konstigt med detta.

Jag tillhör skalan som faktiskt tror det funkar med gnäll och skäll -till viss mån. Kritiserar man inte blir det aldrig någon som tar upp problemet, och då kan inget heller åtgärdas.

Freddan verkar tillhöra den skalan som tycker som jag, skillnaden är att han glömmer kritisera sig själv. Vi supportrar behöver sällan göra detta.

Men jag tror alla här inne vill att det ska gå så bra som möjligt för laget, och beroende på vem man är väljer man att antingen se det positiva som att vi exempelvis ligger på delad förstaplats och ändå plockar några poäng trots dåligt spel. Eller så tillhör man de som är realister och inser att detta vi ser på isen just nu inte kommer leda till någon framgång överhuvudtaget, och då kritiserar man det man anser inte fungera för att man vill se en ändring på problemet.

Oavsett är vi alla engagerade, på vårat eget vis. Det anser jag vara bra nog.
Kommentera

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Smokey: lite skäll har fan ingen dött av.😚
Kommentera