1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1860715

Sv: Apropå nånting...
Axle San: Heter du månne Jörgen i förnamn ditt stolle?
Jag köper en del i det du säger, väldigt lite iofs, men det mesta är ju samma dravelsmet som Jörgen försöker tuta i alla.
Jag ber även dig se längre än din nästipp.
Det ÄR inte bra för svensk hockey i stort att 14 elitserieklubbar blir stenrika och kan värva vad de vill från juniorer och uppåt och bygga organisationer som gör att lagen i Allsvenskan aldrig kan konkurrera och komma upp i SHL.
Vad är det du inte förstår i det resonemanget?????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp:
Tkr de allsvenska klubbarna skall gå ihop för att producera matcherna på egen hand, ta 400kr mån för abonnemanget. Vissa sändningar kommer säkert vara dåliga, men det är inte världens bästa kvalité nu heller. På sikt tror jag ändå att det blir förändring av avtalet på något sätt. Fram till dess inga avtal om övergångar till SHL, inga lån från SHL-klubbar, så kan de sitta med sina överfulla trupper och missnöjda spelare som inte får speltid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Grunden i det hela är att Svenska Ishockeyförbundet måste återta kontrollen och ansvaret för svensk ishockeys framtid. Om man inte gör det så har man givit upp detta till en särintresseorganisation med ett kortsiktigt perspektiv (kvartalsekonomi).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Tänk nu ett steg längre innan du svarar.
Tex på gräsrotsnivå, där allt startar, är SHL långt ifrån en majoritet, snarare en minoritet.
Kommentera