1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

509060 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1866824

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
The great one: ”lobotomerade toffelkloner”, det tycker jag var en ganska målande beskrivning av lagets inställning (sen att jag tar lite extra för effekt, det är ju bara för att få till lite diskussion här på hockeysnack, som närmast liknar ett dödsbo jämfört med 4-5 år tillbaka). Du är mer intresserad av att kommentera mig som person och vore det inte för det faktum att jag vet hur viktigt ”likes” är för dig så hade jag bett dig ta det i en chatt istället men då skulle ju ingen annan se så det tar ju udden av det hela för dig.

Att vi kunde tagit med oss alla tre poängen efter denna match tycker jag bara är ett rimligt antagande om vi hade fått samma utfall som dom senaste 3-4 matcherna, dvs. maximal utdelning trots att vi varit utspelade under långa stunder. Nu ligger vi under med 4 min kvar och får med oss en poäng, med dom förutsättningarna är det väl helt ok.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
Olle:

Ja, vi har väldigt olika syn på matchbild och inställning på spelarna från match till match. Har inget med dig som person att göra( bara att du tror det säger ju en del) Sedan säger du ju emot dig själv här, när du skriver som du gör för att få till diskussion. Då får du ju räkna med visst mothugg.

Vi säger så, puss 😙
Kommentera