1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581158 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1866818

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
Olle:

Är väl du som höjer nivån på inläggen från dagisnivån med ”lobotomerade toffelkloner” förstår jag. 😁

Om du läser så har jag kommenterat matchen även, men jag tycker vi gör en helt ok bortamatch i en match med högt tempo. Vi hade bra snurr i slutet och kunde tagit med oss alla 3 poäng. Vi fortsätter vara svårslagna och får ta 3 poäng i nästa match istället.

Absolut finns det saker vi kan förbättra men i det stora hela klart godkänd insats👍🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
The great one: ”lobotomerade toffelkloner”, det tycker jag var en ganska målande beskrivning av lagets inställning (sen att jag tar lite extra för effekt, det är ju bara för att få till lite diskussion här på hockeysnack, som närmast liknar ett dödsbo jämfört med 4-5 år tillbaka). Du är mer intresserad av att kommentera mig som person och vore det inte för det faktum att jag vet hur viktigt ”likes” är för dig så hade jag bett dig ta det i en chatt istället men då skulle ju ingen annan se så det tar ju udden av det hela för dig.

Att vi kunde tagit med oss alla tre poängen efter denna match tycker jag bara är ett rimligt antagande om vi hade fått samma utfall som dom senaste 3-4 matcherna, dvs. maximal utdelning trots att vi varit utspelade under långa stunder. Nu ligger vi under med 4 min kvar och får med oss en poäng, med dom förutsättningarna är det väl helt ok.
Kommentera

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
The great one: Har svårt att känna mig särskilt besviken. Vi gör en klart bättre match ikväll än i fredags, men får en poäng mindre. Dessutom ger vi aldrig upp utan lyckas ändå trycka in en kvittering vilket aldrig hade hänt om vi vikit ner oss. Som helhet var väl 3-3 ett rättvist utfall på de två matcherna.

Troja har nu dessutom 14 raka utan att ha torskat under fulltid hemma, så det var en riktigt svår bortamatch. Fortsätter de så här så kan de mycket väl vara topp 8 när serien är över. Nu ladda om och försöka rykta hästarna. En match som jag på förhand har större poängförhoppningar på än idag.
Kommentera