1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

576240 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1873513

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2018-02-21
Jag tänker inte kommentera matchen som sådan, men däremot en del som hör den till.

Johan Persson loggar 4:50 min istid, varav 0 i tredje. Vad är det frågan om? Lavoie slutar på 10 blankt. Det är även det en låg siffra med tanke på att vi jagar offensivt hela tredje.

Hugo Enock är en fullständig katastrof. Han har en styrka och det är skridskoåkningen, när han inte sitter på arslet eller fladdrar runt vill säga.

Tror inte de dryga 2000 marginalåskådarna kommer att känna ett alltför stort sug efter att gå på hockey igen, tyvärr. Trots att vi visar att vi kan spela hockey i tredje så såldes produkten in uruselt. Det hade behövts två poäng där i slutet för att övertyga några själar. Var hundratals åskåkare som lämnade innan matchen var slut.

Tack till nån för att AIK rasade ihop. Det här kommer att gå ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2018-02-21
JobbaPuck: Svarar på mitt egna inlägg från igår angående några reflektioner.

Var det verkligen motiverat att spela Hållander och Olofsson? De kom hem i måndags efter en hektisk tid i nordamerika. Oavsett så fick de för mycket förtroende, särskilt den sistnämnde.

Nåt annat som stör är päpä-spelet. Att vi ligger tvåa rent statistiskt är starkt, men det känns mer som om att det är baserat på indviduella prestationer än ett väl fungerande och uppställt spel. Hampus Larssons roll förstår jag inte. Som det är nu är han inget hot från blå överhuvudtaget. Vi behöver ingen back där för att safea. Det vi behöver är nån som tar avslut. Man ser också att lagen jobbar djupt i boxen och skär av diagonalaren som Lavoie i 95% av fallen vill slå, och detta gör de mycket för att just Larsson är stationär och inte kommer till skott. Alternativen bör vara flera. Vi har en hel drös av spelare med offensiva uppsidor.
Kommentera