1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1894143

Sv: Silly Season 2018/2019
Nisse1: Instämmer, samtidigt satt jag här och hyllade honom något alldeles oerhört i höstas. Då allra främst för hans potential. Det KAN bli något väldigt bra det där, sen ligger det säkert mycket i det han säger. Skadad på försäsongen, sedan övertaggad när han väl kom tillbaka. Det kan finnas något där som går att polera upp till något väldigt fint, eller så får han börja spela bandy istället för den där skridskoåkningen är något av det sjukaste man sett.

Han är för snabb på rören för hans eget bästa i nuläget, han hinner inte göra rätt avvägningar vilket gör att hans spel blir väldigt omoget och chansartat. Vet inte hur många gånger han blev fastcheckad i egen zon i år, eller åkte på hårda tacklingar eftersom han blottade sig alldeles för mycket. Han behöver tid för att hitta sitt spel och framförallt hinna mogna in i det. Det skulle inte förvåna mig om han växer ut till en poängback efter kanske 1-2 år i Norge eller nått. Då får han nära hem dessutom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
Knylan: Även om jag är helt ensam med det så tycker jag faktiskt att han borde få en chans. Jag har hela tiden tyckt att han ger en typ av fart i spelet som väldigt få spelare kan. Får han till försäsongen på fördelaktigt sätt och kommer in ödmjuk till uppdraget så tror jag att han är en riktig klippa, även på SHL-nivå. Kommer en back som Drugge in så har vi tillräckligt med (kanske till och med för många) poängproducerande backar och han har en oömhet och buffligt fysiskt spel som kan ersätta det vi sett från Didrik om han bara accepterar att det blir hans roll i laget.

..Eller så skiter det sig och så är han helt värdelös som SHL-back.
Oavsett vad så tycker jag att det är ett misstag att inte skriva ett kontrakt med honom på antagligen en relativt låg lönenivå och sedan i värsta fall låna ut honom till en klubb i Allsvenskan där jag tycker att han platsar utan några som helst problem i många klubbar.
Kommentera