1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1894157

Sv: Silly Season 2018/2019
Knylan: Även om jag är helt ensam med det så tycker jag faktiskt att han borde få en chans. Jag har hela tiden tyckt att han ger en typ av fart i spelet som väldigt få spelare kan. Får han till försäsongen på fördelaktigt sätt och kommer in ödmjuk till uppdraget så tror jag att han är en riktig klippa, även på SHL-nivå. Kommer en back som Drugge in så har vi tillräckligt med (kanske till och med för många) poängproducerande backar och han har en oömhet och buffligt fysiskt spel som kan ersätta det vi sett från Didrik om han bara accepterar att det blir hans roll i laget.

..Eller så skiter det sig och så är han helt värdelös som SHL-back.
Oavsett vad så tycker jag att det är ett misstag att inte skriva ett kontrakt med honom på antagligen en relativt låg lönenivå och sedan i värsta fall låna ut honom till en klubb i Allsvenskan där jag tycker att han platsar utan några som helst problem i många klubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
KiefD: Farten är ju hans skridskoåkning som jag ser det, alltså att han åker fort. Han bidrar ju inte med fart i spelet i övrigt, snarare tvärtom. Svårt att hitta förstapass, passa i rätt lägen, spela sarg ut. Väga av när han ska rusa eller inte. Helt annan backtyp än övriga backar den här säsongen, vilket gjorde att han inte passade in. Vi hade ingen poängback i år och frågan är ju om vi verkligen kommer ha råd med det rent spelmässigt nästa år heller. Vi åkte ju på fler spelvändningar i de första matcherna mot KHK än vad vi gjort på hela säsongen som det kändes. Det kommer inte bli lättare nästa säsong direkt.

Kan vi hitta något som liknar vår HA-defensiv även i SHL så kan det nog gå rätt bra det här. Funkar det så kommer målvaktsspelet fungera också, sen är det upp till forwards att stå för kulorna.
Kommentera

Sv: Silly Season 2018/2019
Då var Rensfeldt presenterad!
Kommentera