1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1896290

Sv: Silly Season 2018/2019
Nej, jag tycker att det spridits en väldigt defensiv inställning här nu. Inte våga värva, behöver bara vinna fyra matcher på hela året, Elias Fälth som vår toppback etc.

Lite högre än så må vi väl ändå lägga ribban. Annars hade vi lika gärna kunnat harva vidare i Allsvenskan. Det duger inte alls att förlora alla matcher hela året och kvala sig kvar om man med det går storback pga usla publiksiffror. Det är en balansgång att lägga laget på rätt nivå.

Nu vill jag inte såga värvningarna hittills, men de sista som kommer in i slutet behöver vara på en klart högre nivå än snittet än så länge om det ska bli en kul säsong. En toppback behövs på Koivisto-nivå eller nära därunder, en redigt stabil keeper, samt minst en riktigt bra forward som kan styra upp ett PP.

Det är faktiskt inte KHK som vi ska möta nåsta säsong, utan lag som är mycket bättre än vad de var. Dessutom tre gånger i veckan under en hel säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
Raggaren Putte:

Jag tror mycket av lagandan och lagmoralen från ifjol säsong kommer att sitta kvar i ryggmärgen och smitta av sig på dem nya spelarna som är medveten om vad som väntas och vet att vi vill fortsätta spela vårat spel med mycket energi och fart. Jag har stor respekt för Fredrik Andersson med C/O och positiv till allt, än fast det eventuellt kan bli tufft vilket INGEN vet eller kan räkna ut idag.
Har som inte fattat riktigt än idag att vi vänt 1-3 i matcher till 4-3 mot ett SHL lag som hade betydligt dyrare trupp än oss och tagit oss upp vilket gör mig så obeskrivligt nöjd och glad "bara" det.

Du och andra supportrar borde vara nöjd över vad Nubben har åstadkommit redan nu speciellt eftersom Timrå hade ett lag klart för Allsvenskan och inte SHL vilket du inte fattat antar jag. Sen berättade Nubben att han ville ha 1 målvakt, 3 backar & cirka 6 forwards till vilket inte är dumt och alla vet hur mycket det kan bidra.
Om vi hade Haukeland i år, hur bra målvakt tror du inte vi får i år då? Så känner och hoppas jag.

Sen till sist så får man inte kontakta vissa spelare under pågående säsong och kontrakt och vissa blir inte free agents först 1 juni & 1 juli tex...
Så håll din negativa inställning för dig själv när du inte vet vad som väntar säsongen (och ni alla ni andra andra som har lust att gnälla) för varken du eller nån annan kunde och kan säkert inte gjort det bättre.
Kommentera

Sv: Silly Season 2018/2019
Raggaren Putte: Målsättningen måste naturligtvis vara högre än att bara vinna fyra matcher. Hur ska klubben annars få publik till matcherna? Säsongen 2018/2019 kommer bli fantastiskt rolig. Timrå IK är tillbaka i högsta serien efter fem år i Allsvenskan.

Det var ett ständigt pusslande med mötesrum här på andra sidan Atlanten för att kunna sitta ostört och se matcherna denna säsong. Inför nästa säsong byter jag jobb så att jag kan arbeta hemifrån matchdagar.
Kommentera