1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1896294

Sv: Silly Season 2018/2019
Raggaren Putte:

Jag tror mycket av lagandan och lagmoralen från ifjol säsong kommer att sitta kvar i ryggmärgen och smitta av sig på dem nya spelarna som är medveten om vad som väntas och vet att vi vill fortsätta spela vårat spel med mycket energi och fart. Jag har stor respekt för Fredrik Andersson med C/O och positiv till allt, än fast det eventuellt kan bli tufft vilket INGEN vet eller kan räkna ut idag.
Har som inte fattat riktigt än idag att vi vänt 1-3 i matcher till 4-3 mot ett SHL lag som hade betydligt dyrare trupp än oss och tagit oss upp vilket gör mig så obeskrivligt nöjd och glad "bara" det.

Du och andra supportrar borde vara nöjd över vad Nubben har åstadkommit redan nu speciellt eftersom Timrå hade ett lag klart för Allsvenskan och inte SHL vilket du inte fattat antar jag. Sen berättade Nubben att han ville ha 1 målvakt, 3 backar & cirka 6 forwards till vilket inte är dumt och alla vet hur mycket det kan bidra.
Om vi hade Haukeland i år, hur bra målvakt tror du inte vi får i år då? Så känner och hoppas jag.

Sen till sist så får man inte kontakta vissa spelare under pågående säsong och kontrakt och vissa blir inte free agents först 1 juni & 1 juli tex...
Så håll din negativa inställning för dig själv när du inte vet vad som väntar säsongen (och ni alla ni andra andra som har lust att gnälla) för varken du eller nån annan kunde och kan säkert inte gjort det bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
Kovalchuk: Jag har väl för fan samma rätt att skriva mina tankar om laget som alla andra oavsett om jag är positiv eller inte. Eller är det här nån jävla sekt där alla måste vara helt likriktade?

Oavsett så var det nyanserat och jag skrev uttryckligen att jag inte sågade något och är också helt medveten om att laget inte är klart. Vissa borde kanske bättra på sin läsförståelse. Däremot var det en kommentar angående att så många här verkar ha så låg ambitionsnivå gällande laget och där är förmodligen Nubbens betydligt högre också.
Kommentera