1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581703 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1896524

Sv: Silly Season 2018/2019
JD: Haha ja jag sa inte att det va positiva minnen.😋 Minns dock när Koskinen körde in han med en kundvagn efter match för att spexa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
+låst!

Roger om Drugge: "Otroligt skicklig med pucken. En spelande back med bra förstapass och i år gjorde han en hel del poäng. Han har verkligen inte fuskat med träningen den här säsongen utan snäppat upp det. Han fick mycket speltid och tog vara på det och har förbättrat konditionsdelen. Han var på hallen och körde själv och gjorde ett bra jobb i vinter.

Han är inte så stor, men i allsvenskan har han löst det med smartness och skicklighet. Kan han utveckla det spelet ännu mer och anpassa sig till SHL tror jag han har möjligheter att klara sig bra."

Roger om Blomberg: "Han har provat allsvenskan både med Pantern och Västervik och man kan väl säga att han fått ett litet genombrott i år. Det är en spelskicklig spelare. Han är en tvåvägscenter i stort, men i allsvenskan tycker jag ändå att styrkorna främst varit i det offensiva spelet. För mig i Västervik var han ännu nyttigare i power play och den delen jämfört med box play, men han kan spela både och.

Det är också en otroligt ambitiös spelare som var noggrann med träningen. En stor och stark spelare som har ett bra skott och borde skjuta ännu mer. Det han behöver jobba med är kanske lite frekvensen i skridskoåkningen och få upp rappheten. Han är redan tillräckligt bra för att hävda sig i toppen av allsvenskan och även SHL, men då kan det bli riktigt bra."
Kommentera