1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580987 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1903369

Sv: Apropå nånting...
Puckat: varför åker man till England för att spela träningsmatcher mot blåbärsgäng? Om nu plånboken är så tunn, varför inte spela mot mora, Frölunda eller Örebro och spara pengar samtidigt som man får öva mot bättre lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är faktiskt så att Steelers bjuder på flyg, mat och boende. Gjorde samma sak för SSK förra året och Leksand och TIK denna säsong. Vita Hästen tackade nej av någon konstig anledning. Tror de har en svensk ordförande/sportchef eller något liknande. Blir kanon för grabbarna att få åka iväg tillsammans
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Men det där GB-blåbärslaget slog Leksand förra veckan. Förvisso också ett lag man inte tar på allvar. Men med alla tranatlanter i SHL kan det säkert vara språkresa också. Era inskränkta jävlar;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: ja inte kan det vara för det sportsliga L eksand hade tufft där spelade grinigt Sheffield...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det måste vara nån gruppstärkande tanke med att komma iväg tillsammans som man värderar så högt att man gör detta. Och det kan säkert löna sig.
Men hockeymässigt håller jag med dig fullständigt. Måste finnas 20-30 lag (taget i luften, byggt på känsla) här hemma i Sverige som skulle stå i kö för att matcha mot ett SHL-lag och dessutom bjuda på bättre motstånd.
Kommentera