1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1905627

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det är flera st. Såklart det måste rensas vid övertramp och det har alltid gjorts. Men från det till godtycklig censurering för att inläggen är för korta, har för lite hockeyanknytning etc borde steget vara långt tycker jag. Ska det här bli ett forum för hockeykrönike-wannabes och inte en mötesplats för supportrar vill jag inte heller vara med längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Kollar man min historik så finns där jävligt mycket relevanta inlägg, men såklart också en del strunt. Som jag skrev i en tidigare, numera raderad post, så har jag ofta även nyheter att förmedla. Nyheter som många gånger är riksfyllda då jag riskerar min källa, men dessa vill jag ju så gärna förmedla till likasinnade att jag tycker det är värt risken. Att då sen bli avstängd för att man pikar en Modolid är fantastiskt i sammanhanget. Det skrevs även om återkommande inlägg av samma karaktär från min sida. Hur många på 100 är det vi pratar om och hur gravallvarlig är dessa?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ett av Timråbokens signum har ju alltid varit att tillåta alla möjliga sorters människor, dvs. väldigt inkluderande. Ibland har det gått överstyr, alla har nog varit där och skrivit något dumt ibland, men som du säger så har ju sånt alltid skötts snyggt av moderatorerna. Efter den senaste tidens censureringar så väcks ju frågan: vilken typ av samlingsplats är det ni (moderatorer och forumledare) vill skapa?

Den där glädjen av att ge en periodrapport till en stackars supporter som står med punka halvvägs till Söderhamn och missar kvällens match. Den där modoitkraken som på 10 minuter har klippt ihop en repris av den där tacklingen som du var säker var en armbåge men visar sig vara schysst, som överbevisar allt du skrivit. Den rena glädjen när supportrar från 10 olika klubbar gratulerar dig för att ditt lag avancerat i seriestystemet. Den rena bitterheten när fans från 10 olika klubbar kommer med milt översitteri när din klubb åkt ner i Allsvenskan.

Urholka inte den där sköna dynamiken som fått skribenter att hänga här i mer än ett decennium. Vad ska nya skribenter tro när man blir cencurerad för minsta lilla? Vågar Pelle 17 överhuvudtaget ge sin bild av kvällens match eller lämna ett förslag till ett nytt Tifo när klimatet är stelare än ett toppmöte mellan Donald Trump och Kim jong-un?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ok. Håller med till fullo.
Kommentera