1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581132 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1905645

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ett av Timråbokens signum har ju alltid varit att tillåta alla möjliga sorters människor, dvs. väldigt inkluderande. Ibland har det gått överstyr, alla har nog varit där och skrivit något dumt ibland, men som du säger så har ju sånt alltid skötts snyggt av moderatorerna. Efter den senaste tidens censureringar så väcks ju frågan: vilken typ av samlingsplats är det ni (moderatorer och forumledare) vill skapa?

Den där glädjen av att ge en periodrapport till en stackars supporter som står med punka halvvägs till Söderhamn och missar kvällens match. Den där modoitkraken som på 10 minuter har klippt ihop en repris av den där tacklingen som du var säker var en armbåge men visar sig vara schysst, som överbevisar allt du skrivit. Den rena glädjen när supportrar från 10 olika klubbar gratulerar dig för att ditt lag avancerat i seriestystemet. Den rena bitterheten när fans från 10 olika klubbar kommer med milt översitteri när din klubb åkt ner i Allsvenskan.

Urholka inte den där sköna dynamiken som fått skribenter att hänga här i mer än ett decennium. Vad ska nya skribenter tro när man blir cencurerad för minsta lilla? Vågar Pelle 17 överhuvudtaget ge sin bild av kvällens match eller lämna ett förslag till ett nytt Tifo när klimatet är stelare än ett toppmöte mellan Donald Trump och Kim jong-un?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Och vi som hängt här i över två decennium, vi borde tusan nästan ha frikort då seniliteten gör att vi snart inte minns vad vi tänkte innan vi skrev.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Olle..kan du byta bort modologgan snart? Jag kan knappt läsa dina inlägg just nu...:-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle m fl: Min tanke som moderator är att det i princip ska vara ett forum för diskussion om ishockey och Timrå IK, självklart med viss tolerans för annat. Jag tror att forumet blir bäst om prägeln är seriös och att man då behåller och lockar till sig personer som skriver seriösa inlägg. Det jag gjort är att radera icke hockeyrelaterat. Vid värre övertramp (exempelvis hot) har jag stängt av. Återkommande off topic har raderats och kan till slut leda till en kortare avstängning, detta för att inte konstant behöva radera off topic. Det har blivit intressanta reaktioner, och tydligen gillas det här inte av de flitigaste skribenterna. Jag tar ett steg tillbaka och så får det återgå till som det var tidigare.
Kommentera