1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1905674

Sv: Apropå nånting...
Olle m fl: Min tanke som moderator är att det i princip ska vara ett forum för diskussion om ishockey och Timrå IK, självklart med viss tolerans för annat. Jag tror att forumet blir bäst om prägeln är seriös och att man då behåller och lockar till sig personer som skriver seriösa inlägg. Det jag gjort är att radera icke hockeyrelaterat. Vid värre övertramp (exempelvis hot) har jag stängt av. Återkommande off topic har raderats och kan till slut leda till en kortare avstängning, detta för att inte konstant behöva radera off topic. Det har blivit intressanta reaktioner, och tydligen gillas det här inte av de flitigaste skribenterna. Jag tar ett steg tillbaka och så får det återgå till som det var tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Du har nog lite otur när du tänker! Sluta med det!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Återkoppling, bra! Det var egentligen det jag främst önskade, så här med ett inlägg funkar alldeles utmärkt.

Jag förstår att det blir en godtycklig balansgång att radera el inte radera med bakgrund mot sakfrågan Timrå IK och vad som anses relevant då. Men ett steg tillbaka tror jag är bra. Hot, personliga påhopp etc ska precis som tidigare såklart plockas bort och stängas av för.

Längre diskussioner om helt hockeyirrelevanta ämnen kan raderades alternativt av moderatorer hänvisas till andra forum. Minns kvällar här ibland förr när det blev långa trådar om fyllor, groggar och annat kul. Man vaknade på morgonen och allt var raderat. Helt ok, störde mig inte det minsta. Tvärtom faktiskt 😬
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Vart är då mitt inlägg om jag får fråga? Eller ja, det handlar inte bara om en post i mitt fall. Du har helt enkelt raderat kritik som inte passar dig (då pratar jag inte om mitt fåniga "Kongo: Mongo.") Sen har du heller inte svarat på mina frågor. Frågor som är högst befogade.

Jag vet själv med mig att jag kan vara något nedlåtande mot andra ibland och även använda en frän jargong, men det är ytterst sällan det sker bara så där. Många gånger är det också med glimten i ögat eller med stänk av sarkasm/ironi.

Det är jävligt sällan jag är helt off topic och uppträder oseriöst numera. Utan att för den skull höja mig själv till skyarna så anser jag mig bidragit mer än genomsnittet härinne, såväl med kunskap om hockey i sig, som med vetskap om vad som händer i och kring vårt kära Timrå IK.

Nu är det slut på allt. Hej på're!

Edit: Ge Knylan positionen som sheriffmoderator. Han har sinne för det här
Kommentera