1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581686 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1913126

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Matsg: Det är jättebra att även såna som Du engagerar sig på forumet även om marknadsföringen härinne av aktien ibland känts aningen desperat. Finns garanterat mer lukruativa kanaler att göra reklam för den än härinne där merparten ändå är hyfsat uppdaterade.

Vad som däremot gör mig direkt förbannad är när Du kommer med pekpinnar kring språkbruk avseende produkten Timrå IK. Alltså jag fattar, vi lirar i SHL nu. Vi är plötsligt "stora". Då måste vi prata som storgrabbarna i SHL också tydligen, då duger inte uttryck som "ladan", "ishallen" etc. Då heter det "arena" och annat fint gudbevars. Även om just vår "arena" är ett skämt när det kommer till faciliteter jmrt med de flesta övriga.
Borta är charmen, värmen, självinsikten mm och jag hatar det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
mikenomad: Information om aktieförsäljningen kommer att publiceras på hemsidan och i andra mediakanaler när det väl är dags. Det finns ingen som helst desperation.

Timrå IK spelar i SHL som är landets högsta serie. Vi är stolta över det och grabbarna har redan visat att dom kan slå dom " etablerade lagen" Jag håller med dig att charmen, värmen och självinsikten måste få vara kvar i föreningen men jag tycker att det gäller också på samma gång att hänga med i utvecklingen. Vår nya mediakub är ett bra exempel på det och Timrå NHK Arena ett annat ; Aktieförsäljningen är ett tredje exempel.

Våra konkurrenter i SHL som tex Skellefteå (Skellefteå Kraft Arena), Växjö (Vida Arena) och Färjestad (Löfbergs Arena) mfl spelar inte i lador idag!
Kommentera

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
mikenomad: Matsg har från hans födelse i forumet känts:
påtvingad, överdriven, översittande, övertydlig, dumgörande, besserwisser, mm mm.
Som en aktiens Messias. Utsänd för att sprida "rätt" lära i Timrås forum.
Mitt budskap tillbaka är:
Vi är ju inte dumma. Det funkar inte. Tagga ner.
Kommentera