1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913355

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Kerstin_k: jodå jag minns själv hur det var att möta Modo, Björklöven och andra (junior)lag som hade alla talanger, man hade inte samma press på sig och blev man lurad upp på läktaren så blev man inte hängd för det. Blev man det mot Antjärns IF så sved det desto mer.

Jag köper det du skriver men det enda som gnager för mig är att vi gjort kanonmatcher mot lika bra motstånd och då har Svedberg bärgat alla tre poängen till oss. Vi har chans att slå alla lag, därför håller jag med den som skrev här nyss att Svedberg borde stå mot bästa möjliga motstånd. Vår forcering i tredje mot lhc var rätt tandlös, mot Örebro eller Rögle kanske vi hade räddat en poäng?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Även om en förlust alltid är en förlust och känns sur så fanns det mycket positivt att se ikväll i alla fall.
#57 ser ut att vara hur vältränad som helst, otrolig speed han har på rören. Hållander var också riktigt bra idag tycker jag, han är så rejäl och vinner mycket puckar. Hampus larsson som vanligt ordentligt bra. vissa backar hade det dock lite tyngre. drugge, hardegård, molinder blev fastkörda långa stunder. Ska bli intressant att se vad Janne kan tillföra i laget med.

LHC var tyvärr för bra ikväll. Det är just såna här matcher man behöver en målvakt av Svedbergs kaliber för att ta poäng utan att påstå att vi var utspelade på något sätt.
Kommentera

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: det är mycket psykologi i en målvakts liv. Att ställa Bratten mot bästa möjliga motstånd tycker jag är bättre än att han ska total misslyckas mot ett lag i den nedre halvan. Det om nåt skulle knäcka mer än att loosa mot LHC te x. Sen gör Bratten en klart godkänd insats. Att bara köra Svedberg hela tiden håller inte..
Vi ska väl matcha in Bratten el ska han få stå och rosta en hel sässe?
Kommentera

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: Visst är det så. Svedberg borde stå alla matcher han orkar med - egentligen. Då har vi störst chans att vinna.

Men det blir lite att jämföra äpplen och päron. Svedberg med sm-sluspel, NHL och KHL mot Brattströms... tja... J20-rutin. Är väl kanske bättre att Brattström får känna på det här nu och inte mot slutet av serien där vi - gud förbjude - verkligen kan ha kniven mot strupen.

Hur som; vi är rörande överens om att vi har störst chans med Svedberg i mål. Oavsett motstånd. När det är vettigt att lira Brattström - där skiljer sig åsikterna. Vi får helt enkelt lita på att Freddan vet bäst i frågan.

Men; Svedberg står på lördag. Allt annat vore märkligt.
Kommentera