1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580911 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913361

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Tikkare: fast nu är det väl glasklart att vi har en förstemålvakt och en backup? Det är inte så att det pågår en stenhård kamp i Timrå IK om vilken målvakt som ska stå?

Jag tror att Brattström hade haft en större chans att kliva av matchen med poäng mot sämre motstånd och jag tror att det hade gjort mer för hans självförtroende men det kan man ju bara spekulera i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: Det är inte så glasklart som du får det att låta, Brattström är liksom ingen Michal Zajkowski/Andreas Andersson/Magnus Lindquist-figur om man ska droppa lite gamla båsöppnare från 00-talet. Ledningen tror stenhårt på Brattström och han hade varit odiskutabel etta i det HA-lag vi tänkt ställa på benen i år vars målbild varit att sopa hem hela serien. Jag trodde att man skulle ställa honom i lördags men det var ju ett kanonbeslut att köra Svedberg med tanke på utfallet, två riktigt oförtjänta poäng mot ett lag vi måste ha bakom oss när serien summeras. Oerhört viktigt. Med den insikten som grund så skulle jag lätt köpa att man ställer Brattis på lördag också, det är ett utmärkt läge för honom att revanschera sig i sin karriärs största match hittills: DIF borta i ett fullsatt Hovet. Dubbelmötet med Rögle till veckan är betydligt viktigare, där behöver vi Svedbergs rutin och stabilitet. Sex pinnar och det ser ruskigt bra ut.

Ser man till kvällens match så är det ju nära att vi snubblar till oss minst ett kryss igen, men det är två riktigt bra lag som möts. Monstret mot Victor Brattström, där Monstret vinner med några hårstrån. Med tanke på vilken klass respektive målvakt hade emot sig så är Brattström tveklöst den moraliska vinnaren, LHC har ju så att säga fått ganska bra fart på målskyttet tidigare under säsongen.
Kommentera