1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913365

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Smetovish: Just det där att inte bli utspelade känns bra. Det börjar kännas mer och mer som att vi har möjligheten att klara oss från kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Tycker dagens match var klart godkänd, och ett klart fall framåt jämfört med premiären. Vi möter seriens absolut bästa lag på bortaplan, och vi är ett avslut från poäng med minuten kvar. Det går fanimej inte att klaga på.

Bratten är ingen Svedberg, nä. Men han är ingen 'bottenmålvakt i allsvenskan' heller. Det är rent löjligt att påstå. Han gör misstag, han har lite tveksam placering mellan varven...men jag ger honom godkänt. En storspelande Svedberg hade förmodligen kunnat ge poäng. Men: vi måste hålla igång Bratten, och också ge Svedberg lite avlastning. Det tar på att spela med den fokus han har - och måste ha i ett lag där det görs få mål framåt och en närapå 100%-ig insats krävs, kväll efter kväll. Och: får vi en skada på Svedberg måste vi ha en inspelad back-up.

Spelet i stort gladde iaf. Många bra anfall, och hög fart. LHC är skitbra, det ska vi komma ihåg. Rejäla. Kan spela med kombinationer i högt tempo på ett sätt som Timrå inte kan. Trots det höll vi jämna steg in i det sista. Det tar vi med oss. Tror knappast att det är några sura miner i timrålägret efter den här insatsen.

Och: Wedin! Där har vi en snubbe som inte fuskat på försäsongsträningen. Ser sjukt stark ut. Och han verkar ha gett sig faen på att dominera dojon även i SHL. Älskar verkligen hans driv och karisma. Hatten av!

Nu laddar vi om till lördagens drabbning på Hovet. Inga förväntningar på poäng, men vore ju supermysigt om Timrå kan stå upp och ge dom en kamp. Då kan vi nog konstatera att vi inte blir några strykpojkar i år.
Kommentera