1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581310 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913700

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
Raggaren Putte: samtidigt kanske inte djurgården hade släppt in fyra på hemmaplan om dom spelat en ”normal defensiv” heller? Vi har ju sämre backar och sämre forwards än motståndarna, det kan vi inte göra något åt. Vi har inte plånboken, vi fick inte börja värva lika tidigt som motståndarna och vi är nykomlingar.

När man ser djurgårdens speed så inser man ju att vi inte kan tävla mot dom över 50 omgångar men det jag tycker är rejält irriterande det är när Hardegård får hjärnsläpp på offensiv blå och sviker hela laget när vi går för kvittering. Det är så moraliskt förkastligt oavsett om man är AS-back eller SHL-back. Det är inte heller helt okaraktäristiskt av honom att slarva bort puckar i fel lägen, även om det inte alltid lett till förnedrande backlängesmål.

Nu ligger vi 7:a i tabellen och alla hade tippat oss dyngsist. Vi spelar fortfarande en bra hockey för att slå lag på den undre halvan av tabellen och vårt primära mål är att undvika kval. En förlust svider alltid men det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi spelar ändå jävligt bra med det material vi ställer på isen, Freddan är fortfarande Gud.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
Olle: Så klart är det så att om Djurgården gjort det de skulle så hade det här aldrig blivit en match efter deras 2-0. Men nu bestämde de sig för att spela klassisk raggarhockey efter deras hyfsade inledning och vi hade inte förmågan att stabilisera matchen någon gång efter alla gånger de bjöd oss in tillbaka.

Men Djurgården kommer att vara en kandidat till bucklan OM de får till sitt försvar, men det känns jävligt surt att kamma 0 mot dem när de gör en försvarsinsats som är att likna vid ett haveri.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
Olle: bra sagt Olle!

Hovet är ju värsta Voodoo land för oss. Globen funkar alltid bättre...
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
Olle: Hur besviken man än är i stundens hetta så måste man ändå älaka detta lags karaktär att resa sig gång på gång. Det om nått bådar gott imför framtiden. Men nog tror jag Nubben kommer vrida på varje sten för att hitta backförstärkningar framöver. För med lite bättre backar på vissa positioner så hade vi likaväl kunnat legat top 3 just nu. Freddans filosofi håller men tyvärr inte backsidan i vissa moment.

Skickar med lite positiva grejer ändå så det inte bara blir neggo. 🙂
Kommentera