1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581361 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913739

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
Axle San: näe raset är INTE nära! Vi har spelmässigt sett gjort 2 hyffsat bra matcher mot 2 topplag - på bortaplan. Av det jag sett hittills så kommer vi fan att bli bättre ju längre säsongen går, INTE sämre som många tror (och vissa hoppas). 2 mediokra målvaktsinsatser men laget faller fan inte ur ramen och vi kommer snarare att växa in i detta. Sen kan vi alltid kritisera vissa spelare, själv tycker jag Falk var usel idag trots målet men jag tror på dessa killar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
JanneH: Håller med! Ledaamt att läsa vissa negativa utläggningar och utdömningar av spelare så fort det blir förlust... Visst, det är aldrig kul att förlora, inte minst när man gör fyra mål framåt. Men det kan väl inte finnas någon som trott att man kan vinna alla matcher? Kanake är det lördagsdrycken som framkallar alla sådana trångsynta tankar? Nej, jag hoppas att det helt enkelt är hjärtat till TIK som gör att man vill skriva av sig all frustration som finns när laget i ens hjärta torskar matcher man faktiskt lika gärna hade kunnat vinna.

Personligen är jag åter igen imponerad över att se hur laget växt in i SHL-kostymen. Timrå har ett klar och tydlig spelidé som man bevisat fungerar. Det kommer sannolikt inte leda till SM-guld iår, kanake inte heller slutspel, men jäklar vad kul det är att vara Timråsupporter just nu. Underbara grabbar på isen som i princip ingen av dem hade varit intressant för andra SHL-lag.
På papperet HADE Timrå en Allsvensk trupp, i stort sett. Idag vill jag påstå att man är på god väg att förvandlas till en SHL-trupp. Ett LAG där alla spelare visar god karaktär och i många fall kvaliteter som överraskar. Skitlul att se och följa - och nog bäddar det gott för framtiden!!!
Idag var det faktiskt, enligt mig, några individuella misstag (vilket såklart ingår i spelet) och en klart sämre dag för Svedberg, som gjorde att vi förlorade. Men att påstå ”nu kommer raset” känns väldigt märkligt med tanke på att vi faktiskt har skakat om två av seriens hittills bästa lag, på bortaplan dessutom.
Absolut, tyngre perioder kommer, till och med ett ras om det vill sig illa. Men att just dessa två matchen skulle tyda på något sådant håller jag verkligen inte med om.

Ser med tillförsikt fram emot Röglematchen!
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2018-10-13
JanneH: jag hoppas faktiskt att ni håller i det ända in i kaklet.....
Kommentera